Er is niks zo vervelend als uit het niks helemaal nat geregend te worden. Of je nou een eind moet fietsen, of van de voordeur naar de auto moet, met genoeg regen ben je in een keer helemaal doorweekt. Gelukkig ontkom je er heel makkelijk aan! Met een goede paraplu en regenkleding blijf je door weer en wind helemaal droog! Bestel jouw regenkleren en paraplu vandaag nog bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed en je hebt ze al binnen 1 (werk)dag in huis!

3 artikelen  Blijf droog met een goed regenpak

We wonen nou eenmaal in Nederland en dat betekend 1 ding, je zult regelmatig door de regen moeten. Bovendien is er ook een flinke kans dat je wel eens door de regen zult fietsen. Gelukkig hoef je niet helemaal nat te regenen. Met een goede regenkleding blijf je de hele rit gewoon droog. Een regenpak bestaat uit een lange regenbroek en regenjas die goed op elkaar aansluiten. Met de verschillende klittenband sluitingen en elastische koorden past een regenpak altijd, en kan het water niet zo maar naar binnen. Bij Poelweb verkopen we zowel regenpakken voor volwassenen en regenpakken voor kinderen.

Nooit meer nat met een Paraplu

Ben je opzoek naar een opvouwbare paraplu, bekijk dan de 2 delige Impliva paraplu. Deze paraplu klap je zo in en uit elkaar dankzij de automatische stok. Een opvouwbare paraplu is perfect om in je tas mee te nemen. Zo word je nooit meer onverwacht nat geregend.

Bestel jouw regenkleding en Paraplu bij Poelweb

Wist je dat Poelweb nog veel meer outdoor spullen verkoopt? Neem ook eens een kijkje bij de volgende categorieèn:

Plaats je bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed een bestelling met een totale minimumwaarde van € 50,- dan betaal je geen verzendkosten. Bestel je jouw gewenste producten voor 12:00 uur, dan heb je jouw bestelling binnen 1 werkdag in huis. Wacht niet langer en neem een kijkje in onze webshop!