Ben je op zoek naar de ideale kinder-, dames- of herenklomp of tuinklomp? Sla je slag bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed! Bij ons vind je tuinklompen en andere klompen voor de hele familie.

21 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Praktische klompen voor buiten

Bij PoelWeb vind je voor iedere outdoor activiteit de perfecte schoen of klomp. De producten in onze klompencollectie zijn functioneel, comfortabel en gemaakt van de beste materialen. Zo heb jij lang plezier van je aankoop!

Comfortabel schoeisel voor mannen, vrouwen en kinderen

Naast schoenen vind je bij PoelWeb ook (tuin)klompen. Ideaal voor als je in de tuin aan de slag gaat, of om cadeau te geven aan een peuter of kleuter.

Tuinklompen van de beste merken

Bij PoelWeb vind je (tuin) klompen van de merken Vingino, Waimea, Rucanor, Druppies, Gevavi, Lily Fashion en Grisport. Middels het filtermenu, links op de pagina, kun je snel en gemakkelijk jouw ideale schoen of klomp vinden. Neem snel een kijkje in onze webshop.

Jouw bestelling binnen 1 werkdag in huis

Zijn de door jou bestelde producten op voorraad en bestel je deze voor 15:00 uur, dan heb jij ze binnen 1 werkdag in huis. Kijk eens rond in de webshop van PoelWeb. Vanaf € 35,00 gratis verzending van je bestelling.