Kleurrijke Bergstein regenlaarzen

In Nederland staat de herfst vaak in het teken van veel regenbuien. Op straat ontstaan na zo’n regenbui veel plassen waar kinderen maar al te graag in gaan stampen. Een goede paar regenlaarzen is dan een must om de voeten van jouw kind droog te houden. Met de Bergstein regenlaarzen is dit zeker het geval. Deze kinderlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig natuurrubber. Dit materiaal staat erom bekend dat het ontzettend soepel is. Om te zorgen dat ieder kind geniet van een optimaal draagcomfort hebben de Bergstein regenlaarzen een passende binnenzool en een zachte binnen voering. Deze voering is gemaakt van vocht absorberend katoen, waardoor jouw kind geen last van natte voeten zal hebben. Bovendien is er op de hiel van de laarzen een reflecterend stuk aangebracht dat ervoor zorgt dat jouw kind bij donker weer altijd opvalt. Jouw kind kan dus met deze kleurrijke regenlaarzen veilig buitenspelen.

Bergstein winterlaarzen voor warme voeten

Nederland staat erom bekend dat het wissel vallende winters heeft. Zo kan het opeens streng gaan vriezen, terwijl het later in de week alweer warmer is. Ook kan het voorkomen dat er een sneeuwbui langskomt. Natuurlijk wil je dat jouw kind altijd voorbereidtisop het onvoorspelbare Hollandse winterweer. Dit is mogelijk door een paar prachtige Bergstein winterlaarzen in huis te halen. Deze gevoerde laarzen hebben een waterafstotende buitenkant, waardoor jouw kind met een gerust hart buiten kan spelen. Door de vocht opnemende voering is de kans op natte voeten nagenoeg nihil. Ideaal als je bijvoorbeeld samen met jouw kind een sneeuwpop of een winterse wandeling gaat maken. Met de Bergstein winterlaarzen heb je niet alleen warme voeten, maar ook nog eens de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur kiest jouw kind?

Bergstein laarzen kopen bij Poelweb

Wil je Bergstein laarzen kopen voor jouw kinderen? Kom dan naar Poelweb en ontdek ons groot assortiment aan de kleurrijkste regelaarzen. Zo vind je bij ons paarse, roze, blauwe, groene of gele exemplaren. Het maakt dus niet uit wat de lievelingskleur van jouw kind is, want er zit altijd wel een perfect exemplaar tussen. Behalve kleding en schoenen verkopen wij ook het duurzaamste speelgoed. Dit maakt het mogelijk om direct alle benodigdheden voor jouw kind in één keer aan te schaffen. Zo hoef jij niet meer langs diverse winkels. Bovendien krijg je bij ons altijd gratis verzending vanaf €30. Kom je er niet helemaal uit? Dan staat onze deskundige klantenservice voor je klaar om jouw vragen direct te beantwoorden. Met zoveel voordelen ga je natuurlijk Bergstein laarzen kopen bij Poelweb!