Dunlop: meer dan laarzen

De laarzen van Dunlop zijn al meer dan 100 jaar in ontwikkeling en dat heeft ze de grootste en beste fabrikant van beschermende laarzen gemaakt. Naast dat de laarzen vooral functioneel moeten zijn bieden de Dunlop laarzen ook comfort. De Dunlop laarzen worden zo gemaakt dat het lichaam optimaal wordt ondersteund waardoor vermoeidheid minder snel toetreed en de voeten, knieën en heupen ontlast worden. Door de vorm van de schacht en het materiaal dat rond het been zit zullen bij iedere stap de schokken worden geabsorbeerd.

Veiligheid loopt voorop bij Dunlop

Hoewel de werklaarzen ideaal te gebruiken zijn als regelaarzen of als je in je tuin bezig bent, zijn ze vooral ook ontwikkeld voor de veiligheid. De laarzen die Dunlop produceert voldoen volledig aan de internationale standaarden. Voor Europa betekent dit dat de laarzen voldoen aan de normen EN ISO 20345:2011 en EN ISO 20347:2012. Deze Europese normen specificeren alle basis- en optionele eisen die gesteld worden aan veiligheidsschoeisel voor professioneel gebruik, voorzien van (minimaal) een beschermende neus. Hieronder vallen ook methoden om de gebruiker te beschermen tegen verwondingen door mogelijke ongevallen in de industriële omgeving waarvoor de laarzen zijn ontworpen.

Laarzen van Dunlop koop je bij POELWEB

Bij POELWEB hebben we een snelle leveringsservice. Jouw bestelling verzenden wij binnen 3 werkdagen, mits het product bij ons op voorraad is. Ben je toch niet tevreden met het product? Wij hebben een retourbeleid van 14 dagen. Genoeg tijd om na te denken! En plaats je een bestelling vanaf € 35,- dan is de verzending ook nog eens gratis. Niet gevonden wat je zocht? Kijk vooral op onze Sale pagina! Profiteer van alle voordelen en bestel vandaag nog Dunlop laarzen bij POELWEB.