Horka laarzen

De laarzen van Horka zijn een graag gezien item in de ruiterwereld. Waarom? Omdat alle Horka laarzen standaard worden voorzien van een antislip zool. Dit maakt een plotseling uitstapje naar de manage óf het bos tot een fluitje van een cent. Maar dat is niet de enige reden voor hun enorme populariteit. Horka staat algemeen bekend om het maken van producten met een zéér lange levensduur. Deze kwaliteitslaarzen staan dus niet binnen een jaar weer bij het vuilnis. Dat is nog eens duurzaam!

Bekende modellen uit de Horka laarzenlijn zijn de: Greenwich, Highlander, Aspen en de Chesterfield. De verschillende modellen verschillen van elkaar in hoogte en profiel. Zo zijn er hoge, halfhoge en lage laarzen van Horka verkrijgbaar.

De ultieme Horka outdoorlaarzen voor jou

Outdoorlaarzen van Horka mogen niet in je garderobe ontbreken wanneer je graag de natuur intrekt. Of je nou een ommetje met hond loopt, even gaat uitwaaien in het bos of op het strand. De waterdichte Horka outdoorlaarzen zorgen ervoor dat jij geen natte voeten krijgt. Het membraam dat tussen de binnen voering en het buitenleer zit, zorgt voor de waterdichtheid maar creëert tegelijkertijd ook een goed ademende laars.

Bezorgt over het grove profiel? Horka produceert ook outdoorlaarzen met een fijn antislip profiel, bijvoorbeeld de Chesterfield laarzen. Door het fijnere profiel houden deze laarzen meer minder vuil vast tussen de groeven van de zool. Dit maakt ze uitermate geschikt voor gebruik aan boord van een boot of schip.

Horka producten online bestellen bij POELWEB

Je bestelt jouw favoriete Horka laarzen natuurlijk eenvoudig en snel bij POELWEB. Bestel je Horka laarzen, dan versturen wij jouw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen. Mocht het product nou onverhoopt toch niet aan de verwachtingen voldoen? Geen probleem, je hebt 14 dagen het recht om te retourneren. Kijk dus snel in ons assortiment van Horka producten!