Het ontwerp van Ipanema slippers

Het merk Ipanema is vernoemd naar een van de meest exotische en beroemde stranden ter wereld. Dit strand ligt in Brazilië bij de stad Rio de Janeiro. Het bedrijf is zelf ook gevestigd in de stad en heeft daar ook de inspiratie vandaan gehaald om op een bepaalde manier te gaan ontwerpen. Ipanema heeft namelijk in de zolen van de slippers het patroon van de boulevard verwerkt, dus als jij op jouw slippers van Ipanema loopt, lijkt het net alsof je over de boulevard van Rio de Janeiro wandelt. Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en stijl, daarom zijn de slippers in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar, zodat jij de slipper kunt vinden die het beste bij jou passen!

De Ipanema slippers zijn op een extreem duurzame manier geproduceerd, dus als jij op Ipanema slippers loopt, heb je een positieve invloed op ons milieu. Ze gebruiken voor de productie geen chemische materialen, maar gerecyclede grondstoffen. Hierdoor kunnen jouw slippers voor 100% gerecyclede worden.

Ipanema slippers voor dames

De kleurrijke slippers van Ipanema zijn perfect voor vrouwen. Ze zijn namelijk in verschillende kleuren, modellen en stijlen te krijgen. Door de comfortabele zool kan je er ook nog eens ontzettend goed op wandelen op het strand maar bijvoorbeeld ook door de stad. De slippers van Ipanema vallen over het algemeen wel aan de kleine kant. Wij van POELWEB raden je daarom aan om een maatje groter te bestellen!

Jouw Ipanema slippers bestellen bij POELWEB

Als jij jouw Ipanema slippers bij POELWEB bestelt, zijn er verschillende voordelen die daarbij naar voren komen. Wanneer jij jouw favoriete slippers bestelt en ze zijn op voorraad, worden ze uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden. Bij een bestelling van € 35,00 of meer betalen wij de verzendkosten. Twijfel dus niet langer en koop nu jouw favoriete paar Ipanema slippers bij POELWEB!