Olang snowboots

De Olang snowboots hebben standaard een waterdichte voet, wat ideaal is in winterse omstandigheden. Ze zijn een vaak gezien item in de vele wintersportgebieden van de Alpen. Dit valt ook wel te verklaren, want de Olang snowboots zijn warm, modieus en voorzien van een stevig antislip profiel die zorgt voor veel grip in de sneeuw.

Daarnaast heeft Olang een innovatief spikesysteem ontwikkeld: het OC-systeem. Dit systeem geeft je de mogelijkheid om je "normale” snowboots om te toveren tot laarzen met spikes voor extreme weersomstandigheden. Het unieke van het OC-systeem is dat er geen gereedschappen of losse onderdelen nodig zijn om de spikes in- of uit te klappen.

Olang snowboots voor kinderen

Naast de verschillende laarzen-lijnen voor volwassen heeft Olang ook een snowboot-lijn voor kinderen. De kinderlaarzen zijn voorzien van een hoge of een halfhoge schacht, zodat de benen van jouw kleintje ook in de winter lekker warm blijven. Met de kinderlijn van Olang snowboots kunnen kinderen heerlijk ravotten, zonder koude óf natte voetjes.

Jouw favoriete Olang snowboots of laarzen online bestellen bij POELWEB

Je bestelt jouw favoriete Olang snowboots of laarzen eenvoudig en snel bij POELWEB. Wij zorgen voor verzending van jouw favoriete product uiterlijk binnen 3 werkdagen. Mocht het product nou onverhoopt toch niet aan de verwachtingen voldoen? Geen probleem, je hebt 14 dagen het recht om te retourneren. Kijk dus snel in ons assortiment van Olang producten!