Rubens Barn: originele poppen uit Zweden

Rubens Barn is een Zweeds merk opgericht in 1996. De ontwerpster Ewa Jarenskog ontwierp toen al poppen, echter liep ze tegen het probleem aan dat, ondanks de uitstraling van de poppen, deze niet geschikt waren voor kinderen om mee te spelen. Ze besloot een nieuwe collectie poppen te ontwerpen die de juiste uitstraling hebben, maar ook zacht zijn en veilig om mee te spelen. Het resultaat hiervan zijn de prachtige Rubens Barn poppen.

Een Rubens Barn pop is het eindproduct van echt vakwerk. Elke pop doorloopt een productieproces van meer dan 100 stappen, welke allemaal met de hand worden gedaan. Dit is wel ook meteen de reden waarom de poppen van Zweedse oorsprong van zulke goede kwaliteit zijn.

Rubens Barn: de speelgoedpoppen voor jouw kind

De poppen van Rubens Barn zijn individuele persoonlijkheden, alle types zijn verschillend. Er zit dus altijd een geschikte pop voor jouw kind tussen. Door het handgemaakte productieproces heeft de pop een erg zachte touch, waar kinderen door op hun gemak worden gesteld. Met een pop van Rubens Barn kan je kind lekker spelen en zijn/haar fantasie laten gaan, door dit spelen ontwikkelt de creativiteit en het inlevingsvermogen en zelfvertrouwen van een kind.

Rubens Barn: poppen die goed zijn voor het milieu

De nieuwste serie EcoBuds poppen van Rubens Barn worden op ecologisch verantwoorde wijze gemaakt van 100% biologisch geproduceerd katoen. De Rubens Barn EcoBuds poppen zijn op het gebruik van organisch materiaal gecertificeerd op basis van de Organic Content Standard (OCS). Bovendien kunnen de poppen eenvoudig in de handwas of wasmachine worden schoongemaakt, waardoor de poppen schoon blijven en lang mee gaan.

Rubens Barn poppen online bestellen op Poelweb.nl

Een Rubens Barn pop koop je bij POELWEB. Bestel je voor minimaal € 35,00 dan is de verzending gratis.
Wij verzenden jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Je kunt bij ons veilig online betalen en hebt tot 14 dagen recht op retour. Meer weten? Neem contact op.