Waarom kiezen voor Sika klompen?

De klompen van Sika zijn ontworpen om de voeten van werknemers te beschermen in veeleisende werkomgevingen. Denk hierbij aan de bouw, de voedingsindustrie, de gezondheidszorg of de agrarische sector. Sika klompen voor dames en heren beschermen je tegen vallende voorwerpen en dankzij de antislipzolen wordt het risico op uitglijden geminimaliseerd. Naast veiligheid is comfort voor Sika ook essentieel. De klompen zijn ergonomisch ontworpen om vermoeidheid te verminderen en schokken te absorberen. Zelfs tijdens lange diensten zullen jouw voeten zich hierdoor prettig voelen.

Sika klompen in verschillende soorten en maten

Sika Footwear biedt een uitgebreid assortiment klompen in verschillende stijlen, maten en kleuren. Sika's zijn gemaakt van origineel permair leer. Dit is een slijtvast en ademend materiaal dat water afstoot, gemakkelijk te reinigen is en bestand is tegen bepaalde chemicaliën, oliën en zouten. Of je nu op zoek bent naar traditionele klompen, instapmodellen of klompen met specifieke eigenschappen zoals waterbestendigheid of sterilisatiemogelijkheden, Sika heeft een optie die aan jouw behoeften voldoet.

Sika klompen bestellen bij POELWEB

Bij POELWEB streven we ernaar om jouw winkelervaring zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. Als je jouw favoriete Sika product bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen wordt verwerkt en wordt overgedragen aan DHL of PostNL. Zo hoef je niet lang te wachten om van jouw aankoop te genieten.

En er is meer goed nieuws: bij bestellingen met een waarde van minimaal € 35,00, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dat betekent dat je kunt besparen terwijl je profiteert van hoogwaardige Sika-producten.

Bij POELWEB begrijpen we dat jouw behoeften kunnen veranderen. Daarom bieden we jou 14 dagen retourrecht. Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met jouw aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om een passende oplossing te vinden en jouw winkelervaring bij POELWEB positief af te ronden.