Zandstra schaatsen

Met zijn oorsprong in Sneek heeft Zandstra Sport voortdurend bijgedragen aan het verhogen van het comfort in de schaatssport. Jong en oud genieten met plezier van het schaatsen, dankzij de talloze vernieuwingen van Zandstra. Zandstra schaatsen zijn dan ook ontworpen met deze vier belangrijke aspecten in gedachten: prettig, comfortabel, veilig en kwaliteit.

Of je nu een doorgewinterde schaatser bent of net begint, Zandstra heeft de perfecte schaatsen voor jou. Of je nu op zoek bent naar klapschaatsen, hockey schaatsen of toch dat ene paar kunstschaatsen, er zit voor iedereen wel een geschikt paar schaatsen tussen!

Zandstra Easy Glider

Een van de meest opvallende innovaties van Zandstra schaatsen is de Zandstra Easy Glider, de perfecte schaats voor beginners. Met zijn moderne sluitingen is het eenvoudig om deze schaatsen snel en gemakkelijk vast te maken, terwijl de strakheid eenvoudig kan worden aangepast. De zachte bescherming van de hielband zorgt voor comfort en veiligheid tijdens het schaatsen. De Zandstra Easy Glider maakt schaatsen toegankelijk en plezierig voor beginnende schaatsers waardoor deze groep enthousiast wordt gemaakt wordt voor de schaatssport.

Zandstra schaatsen kopen bij POELWEB

Ontdek de collectie van Zandstra schaatsen bij POELWEB en ervaar schaatsen op een geheel nieuw niveau. Heb je je nieuwe paar Zandstra schaatsen kunnen vinden? Wacht dan niet langer en bestel nu. Wij verzenden wij je nieuwe paar Zandstra schaatsen uiterlijk binnen 3 werkdagen.