Plan Toys

Ben je opzoek naar speelgoed van Plan Toys? Dan ben je bij POELWEB aan het juiste adres. Bij POELWEB vind je een divers aanbod aan speelgoed. Het speelgoed van Plan Toys is het bewijs dat speelgoed en duurzaamheid heel goed hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand maakt al decennialang producten die uitsluitend worden gemaakt van duurzame materialen.

Duurzaam speelgoed van Plan Toys

Plan Toys heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en staat in het teken van aandacht voor de natuur, veiligheid en de ontwikkeling van kinderen. Het speelgoed van Plan Toys bestaat enkel uit duurzame materialen en is geproduceerd op een ecologische en milieubewuste manier. De producten zijn gemaakt van natuurlijk rubberhout van rubberbomen die geen latex meer produceren. De verpakkingen zijn bedrukt met speciale inkt op sojabasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een ecovriendelijke wereld.

Kwaliteit speelgoed van Plan Toys bij POELWEB

In onze webshop vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten speelgoed voor kinderen. Het speelgoed van Plan Toys wordt allemaal gemaakt van hout. Je vindt de producten in allerlei vormen en maten zoals een houten roller, kubuspuzzels en auto's. Door de uitstekende kwaliteit kunnen kinderen jarenlang speelplezier ervaren. Van baby tot kind, Plan Toys biedt een groot aanbod aan producten die aansluiten bij de verbeeldingswereld van kinderen.

Speelgoed van Plan Toys koop je bij POELWEB

Bij POELWEB hebben we een snelle leveringsservice. Wij verzenden jouw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen. Ben je toch niet tevreden met het product? Wij hebben een retourbeleid van 14 dagen. Genoeg tijd om na te denken! En plaats je een bestelling vanaf € 35,00, dan is de verzending ook nog eens gratis. Niet gevonden wat je zocht? Kijk vooral op onze Sale pagina! Profiteer van alle voordelen en bestel vandaag nog speelgoed bij POELWEB.