Onderhoud je spullen met Rapide

Met de producten van Rapide houd je gemakkelijk je kleding, schoenen, jassen tassen, zadels en allerlei andere producten gemakkelijk schoon. Hierdoor blijven al je spullen schoon. Ook verleng je gemakkelijk de levensduur van de producten door het goed te onderhouden.

Uitgelicht: Rapide Ledervet

Een van de populairste producten is Rapide Ledervet. Rapide Ledervet conserveert het leder en is voor veel leder producten te gebruiken. Het product trekt goed in de poriën van het leder en houdt het soepel. Hierdoor kent ledervet enorme voordelen om te gebruiken. Het product is te gebruiken voor tassen, jassen meubelen, zadels, hoofstellen en dergelijke.

Andere producten van Rapide bij POELWEB

Naast Rapide Ledervet vind je ook andere producten bij PEOLWEB. Zo is Rapide Waxcoating ideaal voor waxkleding. Je kunt erg gemakkelijk de kleding waterafstotend en vuilwerend maken. Hiermee versterk je de waterafstotende werking en verlengt de levensduur van de waxkleding. Daarnaast vind je op de website de Rapide Waterproof Spray. Deze impregneerspray maakt schoenen en kleding, of het nou leder suède, nubuck of textiel is, waterafstotend en vuilwerend terwijl het materiaal zijn ademde werking behoudt.

Rapide koop je bij POELWEB

Bij POELWEB hebben een snelle service! Wij verzenden jouw bestelling binnen 3 werkdagen..Ben je toch niet tevreden met het product? Wij hebben een retourbeleid van 14 dagen. Genoeg tijd om na te denken! En plaats je een bestelling vanaf € 35,00 dan is de verzending ook nog eens gratis. Niet gevonden wat je zocht? kijk vooral op onze Sale pagina! Profiteer van alle voordelen en bestel vandaag nog Rapide producten bij POELWEB.