Op zoek naar leuke klompen voor jouw kind? Neem een kijkje in de webshop van PoelWeb Speelgoed & Outdoor en bestel de mooiste klompen voor jouw kind!

4 artikelen  De mooiste kinderklompen vind je bij PoelWeb

Is jouw kind graag buiten aan het spelen? Klompen zijn dan het perfecte schoeisel! Klompen zijn functioneel, comfortabel en gaan lang mee! In de webshop van PoelWeb vind je kinderklompen in allerlei soorten, maten en kleuren. Bestel jouw ideale klomp voor een zacht prijsje!

Traditionele klompen, of met koeienvlekken?

Ga je voor de traditionele Nijhuis klomp, die hebben wij in vier verschillende kleuren: zwart, geel, rood en blauw. Voor ieder wat wils! Wil jouw kind liever een klomp met koeienvlekken of een onbeschilderde klomp? Ook die vind je bij PoelWeb. Kijk eens rond in de webshop en koop jouw favoriete kinderklomp voor een mooie prijs.

Geef klompen cadeau

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor een kind? Koop klompen! Een kind zal er jarenlang plezier van hebben en de show stelen bij zijn vrienden. Naast de klassieke klomp hebben wij ook tuinklompen voor kinderen in het assortiment. Deze tuinklompen zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw en zwart.

Klompen in alle soorten en maten

Bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed vind je kinderklompen van de merken Nijhuis, Natulive en Simson. Zoek jij een kinderklomp in een specifieke kleur of van een bepaald merk? Gebruik het filtermenu, aan de linkerkant van de pagina, zodat je snel vindt waarnaar je op zoek bent. Bekijk ook onze babyklompen! Het perfecte kraamcadeau! Neem snel een kijkje in onze webshop.

Geen verzendkosten bij bestellingen van 50 euro of hoger

Plaats jij een bestelling van minimaal €50,-, dan is betaal je geen verzendkosten. Indien het product op voorraad is en je voor 12:00 uur hebt besteld, heb je het product binnen 1 werkdag in huis. Dus sla nu je slag en bestel jouw favoriete kinderklompen op PoelWeb Speelgoed& Outdoor.