Sokken en pantoffels met verharde zool en antislip laag

Hoe lekker is het om de hele zondagochtend op pantoffels door het huis te lopen, of ’s avonds op de bank te hangen met een paar wollen huissokken aan. Bij POELWEB vind je jouw ideale sokken en sloffen: met verharde zool, antislip laag, de klassieke Spaanse slof, wollen huissokken, leren muilen. Bij POELWEB vind je het allemaal. Daarbij zijn onze producten in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar: van zwart, tot roze, tot lichtgrijs. Bekijk snel het volledige aanbod in onze webshop.

Voorkom blaren met goede wandelsokken

Naast pantoffels en sokken voor binnenshuis hebben wij ook sokken in het assortiment die geschikt zijn voor als je een lange wandeling gaat maken. Onze wandelsokken houden de voeten droog, zijn comfortabel en schok dempend. Op die manier kun jij heerlijke lange wandelingen maken zonder last te krijgen van pijnlijke voeten. Op zoek naar een bijpassende wandelschoen? Ook die vind je bij ons. Wij verkopen producten voor zowel dames, heren als kinderen. Bij ons slaag jij met je hele familie!

Geef sokken of pantoffels cadeau

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? Koop sokken of pantoffels! Denk bijvoorbeeld aan de grappige Many Mornings mismathed unisex sokken voor kids en volwassenen of de roze of blauwe klomppantoffels voor baby’s; ideale cadeaus! Bij POELWEB vind je ook andere cadeaus zoals houten poppenwagens, houten poppenhuizen en ander houten speelgoed. Kijk eens rond in de webshop van POELWEB. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor outdoor- en vrijetijdsactiviteiten. Van wandelschoen tot rugzak, POELWEBheeft het!

Gratis verzending van uw bestelling vanaf € 30,00

Wij verzenden jouw bestelling gratis vanaf € 30,00. Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 15:00 uur, en zijn de producten op voorraad, dan verzenden wij jouw pakket nog dezelfde dag. Zoek niet verder, kijk eens rond in onze webwinkel en vind jouw gewenste sloffen en sokken.