Welk speelgoed is geschikt voor een 1-jarig kind?

Na de eerste verjaardag ontwikkelen kinderen zich razendsnel, bijvoorbeeld op het gebied van motoriek en oog-handcoördinatie. Wel is het zo dat het ontwikkelingstempo per kind verschilt. Daarom is het belangrijk om speelgoed te kiezen dat goed bij jouw dreumes past. Sommige kinderen zijn erg enthousiast om te leren en te groeien; andere kinderen willen liever gewoon plezier maken.

Speelgoed voor 1 tot 2-jarigen kunnen we onderverdelen in onderstaande categorieën:

  • Speelgoed voor de fijne motoriek, dat grijpbewegingen stimuleert. Voorbeelden hiervan zijn blokken, stapeltorens en puzzels.
  • Speelgoed voor de grove motoriek, zoals trekfiguren en loopwagens.
  • Creatief speelgoed, dat de creativiteit en de cognitieve ontwikkeling stimuleert. Hierbij kun je denken aan speelgoed met muziek, Duplo en Playmobil.

Verschillende soorten speelgoed

Bij POELWEB vind je verschillende soorten speelgoed voor kinderen van 1 tot 2 jaar. Zo verkopen wij onder andere:

  • Kinderservies – Met de verschillende soorten kinderservies van Dantoy kunnen jonge kinderen lekker creatief bezig zijn, waardoor de motorische vaardigheden worden gestimuleerd. Dit speelgoed is daarnaast helemaal ecologisch verantwoord.
  • Poppen Poppen zijn nog altijd zeer geliefd speelgoed. In ons assortiment vind je tientallen klassieke handgemaakte poppen van Rubens Barn. Deze zijn superzacht en heerlijk om mee te knuffelen.
  • Houten speelgoed – Voor 1 tot 2-jarigen verkopen wij ook authentiek houten speelgoed in verschillende soorten en maten, zoals stapelaars, trekfiguren en autootjes.
  • Poppenwagens en loopfietsen – In hun tweede levensjaar leren kinderen lopen. Met behulp van onze leuke poppenwagens en loopfietsen kun je ze hierbij stimuleren.

Kinderspeelgoed van de beste merken

Kwaliteit is voor ons belangrijk. Daarom verkopen we alleen speelgoed voor 1 tot 2-jarigen van de beste speelgoedmerken. Een greep uit ons aanbod:

Speelgoed kopen bij POELWEB

Bestel gauw jouw favoriete speelgoed voor je 1 tot 2-jarige dreumes. Wij zorgen voor verzending van jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Bestel je voor minimaal € 35,00, dan profiteer je van gratis verzending. Is het product niet naar wens? Dan kun je het binnen 14 dagen weer retourneren.