Speelgoed dat past bij een 3-jarige peuter

Een kind van 3 jaar heeft ondertussen heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Zo kan hij al hele gesprekken voeren, en gaat lopen, rennen en springen hem of haar ook al erg goed af. Ook is de motoriek al flink verbeterd.

Met het juiste speelgoed kun je de ontwikkeling van je kind nog sneller laten ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan puzzels die net wat uitdagender zijn dan dat je peuter gewend is, of speelsets waarmee je je eigen bouwwerk kunt creëren. Daarnaast kun je er met een loopfiets voor zorgen dat je 3-jarige kind zich een echte fiets sneller eigen maakt. Er is genoeg keuze!

Ons speelgoed voor kinderen van 3 tot 4 jaar

Bij POELWEB verkopen we verschillende soorten speelgoed voor kinderen van 2 tot 3 jaar. Zo vind je in ons assortiment onder andere:

  • Leuke en uitdagende puzzels die het peuterbrein van je kind stimuleren. Dit kunnen legpuzzels zijn, maar we hebben ook nog veel andere soorten.
  • Schattige poppen voor het spelen van rollenspellen. Je peuter kan hiermee zijn of haar fantasie de vrije loop laten.
  • Op 3-jarige leeftijd is het bijna tijd geworden om te leren fietsen. Onze houten loopfietsen helpen hierbij.
  • Er is weinig dat een 3-jarig kind leuker vindt dan buiten lekker ravotten. Met ons buitenspeelgoed kan je kind zich naar hartenlust uitleven in het gras of in de zandbak.

Kinderspeelgoed van de beste merken

Bij PoelWeb staat kwaliteit altijd voorop. Daarom verkopen we alleen speelgoed voor 3 tot 4-jarigen van de beste speelgoedmerken. Enkele van onze favoriete merken:

Speelgoed kopen bij PoelWeb

Bestel gauw jouw favoriete speelgoed voor je 3 tot 4-jarige zoon of dochter. Wij zorgen voor verzending van jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Bestel je voor minimaal € 35,-, dan profiteer je van gratis verzending. Is het product niet naar wens? Dan kun je het binnen 14 dagen weer retourneren.