Geschikt speelgoed voor kinderen van 6 tot 8 jaar

Op 6 en 7-jarige leeftijd gaat je kind al een tijdje volop naar school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen en steeds socialer worden. De cognitieve ontwikkeling is in volle gang en het concentratievermogen neemt toe. Door educatief speelgoed te kopen kun je ontwikkelingen als deze nog extra stimuleren.

Daarnaast vinden kinderen van deze leeftijd het leuk om samen te spelen in plaats van alleen. Dit kan bijvoorbeeld door het spelen van spelletjes, maar ook door na schooltijd of in het weekend buiten te spelen. Motorisch zijn 6 tot 8-jarige kinderen beter dan voorheen, waardoor er veel meer bewegingen mogelijk zijn.

Ons assortiment voor kinderen van 6-8 jaar

In ons assortiment vind je allerlei soorten speelgoed voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Enkele voorbeelden:

  • Onze collectie bevat allerlei educatief speelgoed dat je kinderen helpt om zich spelenderwijs op verschillende vlakken te ontwikkelen.
  • Kinderen van deze leeftijd vinden het geweldig om samen met vriendjes en vriendinnetjes spellen te spelen. Deze zijn vaak niet alleen geschikt voor kinderen, maar voor alle leeftijden!
  • Kinderen tussen 6 en 8 jaar zijn vaak hartstikke creatief. Deze creativiteit kunnen ze uiten met ons leuke knutselspeelgoed.
  • Jongens en meisjes vinden niet elk speelgoed even leuk. Waar jongens zich kunnen uitleven met onze speelgoedauto's, houden meisjes meer van onze levensechte poppen.
  • Buiten spelen is erg gezond. Op deze leeftijd kunnen kinderen inmiddels zelfstandig buiten spelen. Met ons buitenspeelgoed wordt dat nog eens veel leuker!

Kinderspeelgoed van de beste speelgoedmerken

Voor 6 en 7-jarigen hebben wij alleen speelgoed in ons assortiment die aan onze kwaliteitsstandaarden voldoet. Hierdoor vind je in onze collectie producten van onder andere:

Kinderspeelgoed kopen bij PoelWeb

Bestel gauw jouw favoriete speelgoed voor je 6 tot 8-jarige kind. Bestel je voor minimaal € 35,00 dan profiteer je van gratis verzending. Wij verzenden jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Is het product niet naar wens? Dan kun je het binnen 14 dagen weer retourneren.