BIOplastic is verantwoord om te geven als verjaardags- of kraamcadeau. Kijk gerust in onze webshop en koop BIObased plastic kinderservies bij POELWEB Speelgoed & Footwear.

Het BIOplastic van Dantoy is 100% natuurlijk

Waarom is BIObased plastic een verantwoorde keuze? BIObased plastic is ontwikkeld omdat er geen giftige stoffen uit vrijkomen. Het is gemaakt van 100% BIObased plastic materiaal en daarmee 100% milieuvriendelijk. De kwaliteit van het servies dat aangeboden wordt in de webshop is van verantwoorde kwaliteit. Jouw kind kan dus zorgeloos spelen met het servies en als ouder heb je ook een gerust gevoel bij het servies.

Plaats je een bestelling op een werkdag vóór 15:00 uur? Dan verzenden wij jouw pakket dezelfde dag!

Is jouw bestelling op een werkdag vóór 15:00 uur bij ons binnen? Dan wordt het BIOplastic artikel dezelfde dag nog verzonden. .Bestellingen die tijdens een weekend bij ons binnenkomen, worden de eerste volgende werkdag verzonden. Gratis verzending van je bestelling vanaf € 30,00. Voldoet het product niet aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Neem snel een kijkje tussen het BIOplastic kinderservies en speelgoed en koop het gewenste product bij POELWEB.