Houten boerderijspeelgoed kopen

Het boerderij speelgoed in onze webshop is vrijwel allemaal gemaakt van hout. Houten speelgoed is tijdloos en geeft je ongetwijfeld een nostalgisch gevoel. Dat gevoel uit jouw jeugd, dat wil je toch ook aan je kinderen doorgeven? Ons houten speelgoed stimuleert de creativiteit en fantasie van ieder kind. Zo leert hij of zij spelenderwijs. En niet onbelangrijk: het speelgoed is gemaakt van 100% FSC gecertificeerd hout. Dat maakt het dus duurzaam en verantwoord speelgoed.

Houten boerderijdieren

Dieren zijn onmisbaar op iedere (speelgoed)boerderij. Want wat is nou een leuke boerderij zonder het geloei van koeien, het gehinnik van paarden en het geknor van varkens? Dieren behoren dan ook tot het favoriete speelgoed van veel kinderen. Bij PoelWeb vind je de leukste setjes houten boerderijdieren. Hierin zitten niet alleen paarden en koeien, maar ook andere leuke bijbehorende figuren, zoals een tractor en een stal. Reken maar dat jouw zoon of dochter plezier beleeft aan dit vrolijke en ambachtelijke houten speelgoed.

Puzzelen met boerderijdieren

In ons assortiment vind je ook puzzels in boerderijthema. Deze vrolijke puzzels zijn niet alleen leuk, maar stimuleren ook de cognitieve vaardigheden van kinderen. Wij verkopen meerdere houten puzzelsets met daarop afbeeldingen van boerderijdieren, zoals de koe, het paard, het schaap en de kip.

Boerderij speelgoed kopen bij POELWEB

Bestel gauw jouw favoriete boerderij speelgoed in onze webshop en profiteer van onze service. Bestel je voor meer dan € 35,00, dan geniet je van gratis verzending. Wij versturen jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Ben je niet helemaal tevreden over het product? Je hebt 14 dagen recht om het product te retourneren.