Abbey outdoor heuptassen bij PoelWeb

Je koopt je heuptas van Abbey bij PoelWeb. De Abbey outdoor heuptassen zijn handig en zeer praktisch. Het handige karakter van de heuptas dankt zich aan de gepolsterde rug, welke extra comfort geeft tijdens het dragen. Bovendien is een Abbey heuptas enorm praktisch ingedeeld, deze is namelijk voorzien van allerlei verschillende functionele zakken en vakken. Hierdoor kun je alles wat je nodig hebt handig, maar ook zeer veilig meenemen.

Outdoor heuptas voor op vakantie

Ook voor op vakantie is een Abbey Outdoor heuptas ideaal. Wanneer je op reis of vakantie bent kan je op een plek belanden waar je onbekend bent en erg opvalt als toerist. Het is dan fijn dan je al je belangrijke spullen, zoals een paspoort op portemonnee, om je middel hebt waar niemand hier ongezien bij kan komen. Bovendien maakt het hoge draagcomfort van een Abbey Outdoor heuptas het mogelijk om ook op lastig terrein gemakkelijk je spullen bij je te dragen. Je wordt niet gehinderd door te volle broekzakken, een zware rugzak of spullen in je handen.

Heuptas van Abbey Outdoor weer helemaal hip

Hoewel een heuptas oorspronkelijk ook daadwerkelijk om je heup hoort gedragen te worden, is er een nieuwe trend gaande. De heuptas is een tijdje uit de mode geweest, maar heeft een comeback gemaakt. Veel mensen dragen recentelijk weer heuptassen, echter is de nieuwe mode om deze kruislings over de borst te dragen. Uiteraard beslis je zelf hoe je een heuptas draagt.

De heuptassen van Abbey Outdoor: soorten en maten

De praktische heuptassen van Abbey Outdoor zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Beige/Grijs/Rood
  • Antraciet/Grijs/Rood
  • Blauw/Antraciet/Grijs
  • Antraciet/Grijs/Groen
  • Legergroen/Oranje

De heuptassen zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een afmeting van 18 x 24 x 13 centimeter.

Waarom je een Abbey Outdoor heuptas koopt bij PoelWeb

Wanneer je een Abbey Outdoor heuptas voor 15:00 besteld, verzenden wij het dezelfde dag naar je toe! Is het product toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Bestel je voor meer dan € 30,- dan betaal je geen verzendkosten. Naast heuptassen bevat het assortiment van PoelWeb nog veel meer handige producten, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij speelgoed, laarzen, schoenen, klompen, kleding of pantoffels & sokken.