Viga Toys Boerderij Speelfigurenset - 7 delig
Afbeelding van Viga Toys Boerderij Speelfigurenset - 7 delig
Afbeelding van Viga Toys Boerderij Speelfigurenset - 7 delig

Viga Toys Boerderij Speelfigurenset - 7 delig

€ 5,95

  •      Af te halen bij 3500+ Post NL en DHL afhaalpunten
  • Veilig online betalen
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen recht op retour

Omschrijving

Een leuke 7-delige set boerderijfiguren en accessoires van het merk Viga Toys, waar gewoon los mee gespeeld kan worden of b.v. aan Everarth treinbanen, en Van Dijk Boerderij toegevoegd kunnen worden. De brandweerauto kan rijden en de propeller van de helikopter kan draaien. Maatindicatie: de brandweerkazerne is 6,5 cm hoog en 2 cm dik.
De helikopter is 7,5 cm lang. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Viga Toys
Deze fabrikant exporteert zijn producten inmiddels wereldwijd naar ruim 60 landen! Ieder jaar wordt het assortiment verder uitgebreid met een flink aantal nieuwe producten. Uiteraard voldoen al deze producten aan de hoogste veiligheidseisen zoals die gesteld worden in de Europese veiligheidsnorm EN71 CE-veiligheidseisen).

Ook de gebruikte lakken voldoen uiteraard aan deze normen en zijn dus niet giftig!
De materialen die gebruikt worden zijn hoofdzakelijk berken- en linden multiplex, massief berkenhout en Aziatisch rubberwood. Tevens wordt in toenemende mate het uit Europa geïmporteerde beukenhout verwerkt.
VIga Toys Manufacturing Co. LTD wordt uitgevoerd onder ISO900-0-kwaliteitsmanagementsysteem. Elke productie wordt gevolgd met nummer en datum. De fabriek is ook BSCI-gecertificeerd.
Wij bezitten ons interieurlab voor speelgoedveiligheidstest volgens EN71- en ASTM-normen. Elk speelgoed van VIGA wordt getest zodra het prototype monster is gemaakt. We garanderen dat alle VIGA-speelgoed voldoet aan of hoger dan EN71, ASTM en GB6675 speelgoed veiligheidsnormen. FSC-materialen zijn ook beschikbaar voor gevraagde productie..

Specificaties

Artikelnummer
50812
EAN nummer
6934510508128
Voorraad
11 stuks
Kleur
Multi
Materiaal
100% FSC gecertificeerd hout
Leeftijdsgroep
3 jaar+
Merk
Viga Toys

Shop meer

Viga Toys Boerderij Speelfigurenset - 7 delig reviews

Helaas heeft nog niemand een beoordeling geschreven over Viga Toys Boerderij Speelfigurenset - 7 delig, maar jij kunt de eerste zijn! Schrijf een review!


Schrijf een review voor Viga Toys Boerderij Speelfigurenset - 7 delig


Elk op een nieuwe regel

Elk op een nieuwe regel