Viga Toys Magneetpuzzel Vissen met Hengel
Afbeelding van Viga Toys Magneetpuzzel Vissen met Hengel
Afbeelding van Viga Toys Magneetpuzzel Vissen met Hengel

Viga Toys Magneetpuzzel Vissen met Hengel

€ 6,95

  •      Af te halen bij 3500+ Post NL en DHL afhaalpunten
  • Veilig online betalen
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen recht op retour

Omschrijving

Leuke puzzel waarvan de puzzelstukjes geen knopjes hebben maar magneetjes! Met de meegeleverde hengel kunnen de puzzelstukjes uit de puzzel worden 'gevist' waarna ze met de hand (of hengel) weer teruggelegd kunnen worden. De puzzel heeft 8 stukjes. Afmetingen: 30 x 22,5 x 1 cm. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Viga Toys
Deze fabrikant exporteert zijn producten inmiddels wereldwijd naar ruim 60 landen! Ieder jaar wordt het assortiment verder uitgebreid met een flink aantal nieuwe producten. Uiteraard voldoen al deze producten aan de hoogste veiligheidseisen zoals die gesteld worden in de Europese veilgheidsnorm EN71 (CE-veiligheidseisen). Ook de gebruikte lakken voldoen uiteraard aan deze normen en zijn dus niet giftig!

De materialen die gebruikt worden zijn hoofdzakelijk berken- en linden multiplex, massief berkenhout en Aziatisch rubberwood. Tevens wordt in toenemende mate het uit Europa geïmporteerde beukenhout verwerkt. VIga Toys Manufacturing Co. LTD wordt uitgevoerd onder ISO900-0-kwaliteitsmanagementsysteem. Elke productie wordt gevolgd met nummer en datum. De fabriek is ook BSCI-gecertificeerd. Wij bezitten ons interieurlab voor speelgoedveiligheidstest volgens EN71- en ASTM-normen. Elk speelgoed van VIGA wordt getest zodra het prototype monster is gemaakt. We garanderen dat alle VIGA-speelgoed voldoet aan of hoger dan EN71, ASTM en GB6675 speelgoed veiligheidsnormen. FSC-materialen zijn ook beschikbaar voor gevraagde productie.Specificaties

Artikelnummer
58423
EAN nummer
6934510584238
Voorraad
5 stuks
Kleur
Multi
Materiaal
100% FSC gecertificeerd hout
Leeftijdsgroep
18 mnd+
Merk
Viga Toys

Shop meer

Viga Toys Magneetpuzzel Vissen met Hengel reviews

Helaas heeft nog niemand een beoordeling geschreven over Viga Toys Magneetpuzzel Vissen met Hengel, maar jij kunt de eerste zijn! Schrijf een review!


Schrijf een review voor Viga Toys Magneetpuzzel Vissen met Hengel


Elk op een nieuwe regel

Elk op een nieuwe regel