Viga Toys Memory Boerderijdieren Hout - 32 delig
Afbeelding van Viga Toys Memory Boerderijdieren Hout - 32 delig
Afbeelding van Viga Toys Memory Boerderijdieren Hout - 32 delig

Viga Toys Memory Boerderijdieren Hout - 32 delig

€ 14,95 € 9,95

  •      Af te halen bij 3500+ Post NL en DHL afhaalpunten
  • Veilig online betalen
  • Vanaf € 25,00 gratis verzending binnen NL
  • Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen recht op retour

Omschrijving

Vrolijk memory spel met afbeeldingen van boerderijdieren. Probeer zoveel mogelijk paren van dezelfde afbeeldingen om te draaien.
Schud de kaartjes en leg ze met de afbeelding naar beneden op een tafel. Draai een kaartje open en vervolgens een tweede kaartje, vormen ze een paar dan mag je deze kaartjes houden. Wie de meeste paren heeft die wint.

Viga Toys
Deze fabrikant exporteert zijn producten inmiddels wereldwijd naar ruim 60 landen! Ieder jaar wordt het assortiment verder uitgebreid met een flink aantal nieuwe producten. Uiteraard voldoen al deze producten aan de hoogste veiligheidseisen zoals die gesteld worden in de Europese veilgheidsnorm EN71
(CE-veiligheidseisen).

Ook de gebruikte lakken voldoen uiteraard aan deze normen en zijn dus niet giftig!
De materialen die gebruikt worden zijn hoofdzakelijk berken- en linden multiplex, massief berkenhout en Aziatisch rubberwood. Tevens wordt in toenemende mate het uit Europa geïmporteerde beukenhout verwerkt.

VIga Toys Manufacturing Co. LTD wordt uitgevoerd onder ISO900-0-kwaliteitsmanagementsysteem. Elke productie wordt gevolgd met nummer en datum.
De fabriek is ook BSCI-gecertificeerd.
Wij bezitten ons interieurlab voor speelgoedveiligheidstest volgens EN71- en ASTM-normen. Elk speelgoed van VIGA wordt getest zodra het prototype monster is gemaakt. We garanderen dat alle VIGA-speelgoed voldoet aan of hoger dan EN71, ASTM en GB6675 speelgoed veiligheidsnormen. FSC-materialen zijn ook beschikbaar voor gevraagde productie.

Specificaties

Artikelnummer
V1308
EAN nummer
6934510513085
Voorraad
1 stuk
Kleur
Multi
Materiaal
100% FSC gecertificeerd hout
Leeftijdsgroep
3 jaar+

Shop meer

Viga Toys Memory Boerderijdieren Hout - 32 delig reviews

Helaas heeft nog niemand een beoordeling geschreven over Viga Toys Memory Boerderijdieren Hout - 32 delig, maar jij kunt de eerste zijn! Schrijf een review!


Schrijf een review voor Viga Toys Memory Boerderijdieren Hout - 32 delig


Elk op een nieuwe regel

Elk op een nieuwe regel