Betaalmogelijkheden


POELWEB biedt de volgende, veilige betaalmethoden:

iDEAL

Nederlandse klanten kunnen met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun online bestelling afrekenen. U rekent af in de vertrouwde en beveiligde internet betaalomgeving van uw eigen bank (ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot). Voor meer informatie kunt u de website van iDEAL bezoeken. Betalen met iDEAL is gemakkelijk en zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken. Als u betaalt met iDEAL ontvangen wij uw betaling direct en kan uw bestelling ook vrijwel direct worden klaar gemaakt voor verzending.

Kies bij betaalopties voor iDEAL

U wordt nu doorgeleid naar de eigen vertrouwde en veilige internetbankierenomgeving van uw bank, vul hier de benodigde gegevens in.

Controleer eventueel de beschikbaarheid van iDEAL met uw bank via https://beschikbaarheid.ideal.nl

Het bedrag wordt dan direct van uw rekening afgeschreven; wij krijgen dan een bericht dat de bestelling is betaald.

Nadat u de betaling heeft voltooid, is het belangrijk om terug te keren naar onze webshop.
Alleen dan kan ons systeem controleren of de betaling is geslaagd.

Buitenland:

De betaling vanuit het buitenland is mogelijk met Sofort en Bancontact.


Dit zeggen onze klanten

Tijdje geleden hier speelgoed besteld vanwege een flink goedkopere prijs t.o.v. van andere sites. Snelle levering en ze hadden er zelfs een snoepje bij gedaan, helemaal leuk! Ik ga hier zeker nog eens bestellen

-  Ashley VL

Daar kun je met een gerust hart iets bestellen. Alles super geregeld netjes en snel. Goeie communicatie via de mail. Een aanrader !!

-  Aaf Rutgers

Eerste keer besteld laarzen voor onze dochter, snel verzonden, leuk geprijsd en als toevoeging een paar lekkere snoepjes voor de kleine meid altijd leuk

-  Fam Vermeulen

Mijn bestelling was snel verstuurd, zeer goed verpakt en de tuinklompjes met citroenen zijn superleuk. Mocht er onverhoopt iets mankeren aan de bestelling, neem dan contact op met de webwinkel. Ik heb ervaren dat dit op een zeer galante, klantvriendelijke manier wordt opgelost. Deze winkel verdient een 10 voor product, verzending, service en communicatie!

-  Ilse