Betaalmogelijkheden


PoelWeb biedt de volgende, veilige betaalmethoden:

iDEAL

Nederlandse klanten kunnen met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun online bestelling afrekenen. U rekent af in de vertrouwde en beveiligde internet betaalomgeving van uw eigen bank (ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot). Voor meer informatie kunt u de website van iDEAL bezoeken. Betalen met iDEAL is gemakkelijk en zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken. Als u betaalt met iDEAL ontvangen wij uw betaling direct en kan uw bestelling ook vrijwel direct worden klaar gemaakt voor verzending.

Kies bij betaalopties voor iDEAL

U wordt nu doorgeleid naar de eigen vertrouwde internetbankierenomgeving van uw bank, vul hier de benodigde gegevens in.

Controleer eventueel de beschikbaarheid van iDEAL met uw bank via https://beschikbaarheid.ideal.nl

Het bedrag wordt dan direct van uw rekening afgeschreven; wij krijgen dan een bericht dat de bestelling is betaald.

Nadat u de betaling heeft voltooid, is het belangrijk om terug te keren naar onze webshop. Alleen dan kan ons systeem controleren of de betaling is geslaagd.

Buitenland:

De betaling vanuit het buitenland via Sofort en Bancontact.

Payconiq

Payconiq is dé mobiele betaaloplossing voor Nederland, België en Luxemburg en is een initiatief van de ING, Rabobank en de Volksbank. Met Payconiq reken je snel en veilig af met je smartphone, in winkels en online. En je betaalt je vrienden in één klik. Koppel je bankrekening: nooit meer gedoe met pasjes of kaartlezers. Daarnaast spaar je automatisch Ippies punten bij iedere betaling met Payconiq. De punten kunnen worden ingewisseld voor een cadeaukaart op Ippies.nl.

Via onderstaande link kunt u de Payconiq app downloaden:

https://www.payconiq.nl/betalen-met-je-telefoon/