Onderhoudsmiddelen voor elk kledingstuk bij POELWEB

De onderhoudsmiddelen van POELWEB zijn geschikt voor het preventief beschermen tot het achteraf wassen voor kledingstukken van (winter)sportkleding naar formele kleding tot hardshell en softshell kleding. Voor al uw kleren vind je hier de juiste bescherming en onderhoudsmiddelen.

Onderhoudsmiddelen bij POELWEB: van dons wasmiddel tot waterproofspray (impregneerspray)

Bij POELWEB vind je alles van speelgoed tot benodigdheden voor outdoor activiteiten. Ook voor onderhoudsmiddelen ben je bij POELWEB aan het juiste adres, het assortiment bevat allerlei zeer effectieve schoonmaakmiddelen voor je kleding. Het assortiment bevat de volgende onderhoudsmiddelen:

Rapide Waxspray

Rapide Waxspray is een preventief middel die waxkleding waterafstotend en vuil werend maakt.

Rapide Travelwash

Rapide Travelwash is een geconcentreerd handwasmiddel voor op reis. De kleine verpakking maakt dat het middel zeer handig is voor onderweg. Rapide Travelwash werk zowel in koud als warm water.

Rapide Tex Waterproof Wash-In

Rapide Tex Waterproof Wash-In is een impregneermiddel voor kwalitatieve sportkleding. Het middel maakt sportkleding vuilwerend en waterafstotend en blijft zelfs werken na het wassen van de kleding. Rapide Tex Waterproof Wash-In is geschikt voor onder andere: skikleding, fleece, softshell, hardshell of goretex.

Rapide Tex Waterproof Spray-On

Rapide Tex Waterproof Spray-On is een impregneermiddel op waterbasis, welke wordt aangebracht volgens de spray methode. Het middel maakt de voorwerpen vuilwerend en waterafstotend en kan gebruikt worden voor onder andere: hardshell en softshell kleding, tenten, parasols, fietstassen, rugzakken etc.

Rapide Tech Wash Wasmiddel

Rapide Tech Wash Wasmiddel is een fijnwasmiddel speciaal voor waterdichte hardshell en softshell kleding. Dit sterk geconcentreerde wasmiddel zorgt dat ademende waterdichte kleding deze eigenschappen behouden.

Rapide Dons Wasmiddel

Rapide Dons/Down Wasmiddel is een wasmiddel voor materialen van dons zoals kleding en slaapzakken. Het zorgt ervoor dat deze materialen fris en zacht blijven en dat het met dons gevulde materiaal zijn ventilatie behoudt.

Rapide Waterproofspray Marla

Rapide Waterproofspray maakt schoenen en kleding waterafstotend en vuilwerend en zorgt er tevens voor dat het materiaal zijn ventilatie behoudt.

Marla Nano protector spray

De Marla Nano Protector spray biedt suède, nubuck, gladleer, gevet leer, reptielleer, gevlochten leer, textiel en imitaties een buitengewone, langdurige bescherming tegen vloeistoffen en vuil, gebaseerd op de wetenschap van nanotechnologie.
Vocht en vuil hechten zich niet aan het oppervlak van het materiaal! Marla Nano protector spray is vrij van PFOS en PFOA.

Bekijk alle kleding van POELWEB nu online

Naast onderhoudsmiddelen voor kleding verkoopt POELWEB ook kleding. Neem eens een kijkje in het assortiment:

Waarom je onderhoudsmiddelen koopt bij POELWEB

Je koopt onderhoudsmiddelen gemakkelijk online bij POELWEB. Bestel je voor minimaal € 35,00 dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Wij zorgen voor verzending van jouw pakket binnen 3 werkdagen, mits het product bij ons op voorraad is. Bekijk ons assortiment in de webshop of maak een afspraak.