Een schoen voor elke outdoor activiteit

Of je een stevige boswandeling maakt, gaat surfen, of op zoek bent naar een luchtige teenslipper: bij POELWEB vind je voor iedere outdoor activiteit de perfecte schoen. Ook hebben wij indoor sportschoenen in ons assortiment. Deze zijn geschikt voor binnensporten zoals zaalvoetbal, volleybal of korfbal. De producten in onze schoenencollectie zijn functioneel, comfortabel en gemaakt van de beste materialen. Zo heb jij lang plezier van je aankoop!

Comfortabel schoeisel voor mannen, vrouwen en kinderen

Maak jij vaak een wandeling door de natuur, houd jij van sportieve vakanties of ben jij een echte surfer? Een comfortabele schoen is dan onmisbaar. Bij POELWEB vind je schoenen voor elke activiteit, voor zowel dames, heren als kinderen, en in veel verschillende modellen en kleuren. Ga jij bijvoorbeeld voor een hoge of een lage wandelschoen, een teenslipper of een sandaal? Zoek niet verder en bestel jouw gewenste schoen bij POELWEB!

Schoenen en laarzen van de beste merken

Bij POELWEB vind je onder meer schoenen van de merken Grisport, XQ Footwear, Top Rock,Rucanor en Waimea. Middels het menu kun je snel en gemakkelijk jouw ideale schoen vinden. Neem snel een kijkje in onze webshop.

Onze accessoires houden jouw schoenen in topconditie

Naast dames-, heren- en kinder schoenen hebben wij ook de nodige accessoires in onze collectie. Denk hierbij aan rubber care, ledervet en –wax.
De schoen accessoires van POELWEB zorgen ervoor dat jouw schoenen in topconditie blijven. Zo heb jij jarenlang plezier van jouw aankoop.

Geen verzendkosten bij bestellingen met een minimumwaarde van € 35,00

Plaats je bij POELWEB een bestelling met een minimumwaarde van € 35,00 dan betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Zoek niet verder, kijk eens rond in onze webwinkel en vind jouw favoriete schoen.