Waarom kiezen voor klompen van Simson?

Het aanbod van klompen is in Nederland behoorlijk groot, maar de klompen van Simson weten er toch uit te springen. Dit heeft meerdere redenen. Zo zijn Simson klompschoenen gemaakt van een stevige populierenhouten zool en een antislip rubber onderzool. Hierdoor zijn ze dus niet alleen erg stevig, maar voorkomen ze ook glijpartijen. De kap van elke Simson klomp is gemaakt van kwalitatief leer en ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Een ander groot plusplunt van Simson klompen is dat ze zijn voorzien van een orthopedisch voetbed. Hierdoor zijn ze nog veel comfortabeler dan je op het eerste oog zou verwachten. Bovendien zorgt dit voetbed ervoor dat je voeten warm blijven, hoe koud het ook is. Tot slot zijn de klompen geluiddempend en schokabsorberend.

Verschillende soorten Simson klompen bij POELWEB

POELWEB heeft een kwalitatief en gevarieerd aanbod op het gebied van Simson klompen. Zo hebben we verschillende lederen schoenklompen met houten zool die geschikt zijn voor zowel de agrarische sector, de transportsector als voor gebruik in je vrije tijd.

Ook hebben we van Simson verschillende retro schoenklompen voor dames en kinderen. Deze zijn uitgerust met een leuk retro roos motief en een open hiel. Dankzij de goede pasvorm en het orthopedisch gevormde voetbed biedt deze retro klomp optimaal loopplezier.

Bestel snel en profiteer van onze service

Koop gauw je favoriete Simson product bij POELWEB en profiteer van onze service. Plaats je een bestelling van minimaal € 35,00 dan betaal je geen verzendkosten. Verzending binnen 3 werkdagen.