Geef houten speelgoed cadeau

Houten speelgoed roept bij veel mensen een nostalgisch gevoel op. De kans is groot dat ook u bent groot geworden met houten speelgoed. Tegenwoordig groeien kinderen op in een digitale wereld. Wat is er nou mooier dan om deze kinderen, de hedendaagse jeugd, ook dit nostalgische gevoel mee te geven? Houten speelgoed is het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden. Bij PoelWeb hebben we een ruime keuze aan houten kinderspeelgoed, waaronder houten loopfietsen, hobbelpaarden, bakfietsen, poppenhuizen, poppenwagens en nog veel meer.

Over Little Dutch

Little Dutch is een fabrikant van kwalitatief houten speelgoed. Little Dutch is opgericht in 2018 en is dus al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het maken van veilig en leerzaam speelgoed. Al het speelgoed van Little Dutch komt van Hollandse bodem en voldoet aan de strengste eisen en verschillende kwaliteitslabels.

Little Dutch: de beste experts in spelen zijn kinderen

Spelen is belangrijk voor een kind, omdat deze tijdens het spelen veel dingen leert. Bovendien helpt spelen bij het ontwikkelen en de stimulering van zintuigen, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden. Daarnaast heeft een kind een enorme fantasie en verbeeldingskracht, hierdoor kan er achter een simpel speeltje voor een kind een hele wereld schuilgaan. Bij het speelgoed van Little Dutch ligt de focus op het maken van functioneel, veilig speelgoed van hoge kwaliteit. Wanneer een kind met klassiek speelgoed speelt, krijgt de fantasie van het kind de ruimte om vrij te spelen. Dit is tevens zeer goed voor de creativiteit van jouw kind.

Little Dutch speelgoed kopen bij POELWEB: snel in huis!

Zodra de bestelling binnen is wordt het Little Dutch speelgoed, indien bij ons op voorraad, binnen 3 werkdagen verzonden. Voldoet het product niet aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Neem snel een kijkje tussen het Little Dutch houten speelgoed en koop het gewenste product.