Praktische klompen voor buiten

Bij POELWEB vind je voor iedere outdoor activiteit de perfecte schoen of klomp. De producten in onze klompencollectie zijn functioneel, comfortabel en gemaakt van de beste materialen. De klompen in ons assortiment zijn perfect voor in de tuin of juist in huis. Ook voor kleine klusjes zoals de containers bij de weg zetten of even iets uit de schuur pakken zijn de klompen ideaal. Door de hoge kwaliteit van de praktische klompen heb jij lang plezier van je aankoop!

Klompen voor iedereen bij POELWEB

Bij Poelweb vind je klompen voor iedereen. Naast herenklompen en damesklompen hebben we ook kindermaten. Ons assortiment bevat klompen van de maten 24 tot 48. Voor iedere maat is er dus een geschikte klomp te vinden.

Doe klompen cadeau

Klompen zijn buitengewoon praktisch voor jezelf, maar ook erg leuk als cadeau. Doe je vriend(in), vader, moeder, oom, tante, broer, zus, neef of nichtje een setje klompen cadeau! Naast dat je ze verrast met een origineel cadeau, geef je ook een zeer functioneel cadeau.

Klompen van de beste merken

Bij POELWEB vind je klompen van de merken XQ Gardenwear, Natulive, Rouchette, Sika en Simson. Ga naar het filtermenu links op de pagina, daarkun je snel en gemakkelijk jouw ideale klomp vinden. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel jouw ideale klompen.

Jouw klompen snel in huis

Bestel jouw favoriete klomp bij POELWEB. Bestel je voor minimaal € 35,00, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Is het product op voorraad, dan zorgen wij voor verzending uiterlijk binnen 3 werkdagen. Voldoet het product niet aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour.
Bekijk nu het uitgebreide klompen assortiment.