, buurkind, neefje of nichtje? Ontdek ons leuke assortiment knutselspullen, van een magisch kleurblok voor de kleinsten tot een kralendoos met alfabet om je eigen armband of ketting van te maken.
Ons knutselwinkel wordt steeds weer aangevuld met nieuwe items. Bezoek onze webwinkel regelmatig om te zien wat er nieuw aan toegevoegd is.

Puntenslijpers

Puntenslijpers zijn onmisbaar voor iedere tekenaar, ook voor de kleinsten onder ons. Bij POELWEB shop je handige puntenslijpers, geschikt voor verschillende maten potloden én in de favoriete kleur van je kind.

Kleurpotloden en schoolbordkrijtjes

Ben je op zoek kleurpotloden van duurzaam gecertificeerd hout voor thuis of op school, dan ben je bij POELWEB aan het juiste adres.
Of het nu gaat om korte, dikkere potloden voor de allerkleinsten of de grote potlood reuzen met extra dikke, breukbestendige potloodstift en een potlodenblok waar maar liefst 16 potlood reuzen in passen.
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kinderfeestje? Schminkpotloden doen het altijd goed!

Jouw favoriete knutselproduct snel in huis met POELWEB

Bij POELWEB Speelgoed & Footwear hebben wij niet alleen een groot aanbod in speelgoed, wanneer je bij ons bestelt heb je nog meer voordelen. Wij verzenden jouw bestelling gratis vanaf € 35,00 De verzendtermijn van bestellingen is binnen 3 werkdagen. Is het product niet naar wens, dan heb je 14 dagen de tijd om dit product te retourneren.