Mondmasker en handgel kopen

Mondkapjes worden ook wel mondmaskers genoemd. De termen ‘mondkapjes’ en ‘mondmaskers’ zijn eigenlijk niet helemaal juist. Het is namelijk belangrijk om een mondmasker niet alleen over je mond, maar ook over je neus te dragen. Als je besmet bent met het coronavirus, kun je het virus namelijk ook via kleine druppeltjes snot verspreiden. Een betere term zou dus zijn ‘mondneusmasker’ of ‘mondneuskapje’. Wil je weten hoe je een mondkapje moet dragen? En hoe vaak je een mondkapje kunt gebruiken? Lees dan ons artikel over mondkapjes

Naast het dragen van mondkapjes is het erg belangrijk om vaak en grondig je handen te wassen. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het corona virus.

Mondkapjes en handgel bestellen

Ga je liever niet de deur uit om mondmaskers en/of handgel te kopen? Geen zorgen. Bij PoelWeb kun je beschermende wegwerp- mondkapjes, stoffen mondkapjes en handgel snel en gemakkelijk online bestellen.
Bestel je voor 15:00 uur, dan wordt de eerstvolgende werkdag je bestelling bij je thuis bezorgd.

Niet-medische mondkapjes kopen

Bij PoelWeb verkopen we niet-medische mondkapjes. Niet-medische mondkapjes filteren uitgeademde lucht. Deze mondkapjes zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat je anderen besmet, en niet om te voorkomen dat je zelf ziek wordt. Niet-medische mondkapjes filteren namelijk niet de lucht die je zelf inademt. Mondkapjes die ingeademde lucht filteren (zogenaamde FFP-mondkapjes) zijn bedoeld voor de mensen in de zorg en worden daarom niet bij PoelWeb verkocht.

Voor de meest recente en betrouwbare informatie over het corona virus verwijzen we je naar het RIVM.

Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 35,00

Bestel je bij ons producten met een totale minimumwaarde van € 35,00, dan is de verzending gratis. Indien het product op voorraad is, verzenden wij het pakket binnen 3 werkdagen. Ben je niet tevreden over het product? Je hebt bij POELWEB 14 dagen recht op retour.
Wacht niet langer en neem een kijkje in onze webshop.