Kun jij je de tijd nog herinneren dat je met houten speelgoed speelde? Houten blokken, een houten muziekspel of een houten legpuzzel? Koop houten baby en peuter speelgoed bij POELWEB en geef dat nostalgische gevoel door aan de hedendaagse jeugd. Houten speelgoed is een cadeau waar het kind jarenlang plezier van zal hebben.

Houten- en BIOPlastic speelgoed is een duurzame keuze

Veel van ons houten speelgoed maakt deel uit van de ‘Plant-a-tree’ actie, waarbij EverEarth een boom in hun FSC-gecertificeerde bos plant voor elk gekocht en geregistreerd EverEarth product.

Het BIOPlastic speelgoed van het Deense merk Dantoy is gemaakt van 100% recyclebaar BIO kunststof, op duurzame wijze gewonnen uit suikerriet. Suikerriet is een 100% hernieuwbare grondstof, dit betekent dat na het oogsten ervan meteen opnieuw geplant kan worden.

BIOPlastic minimaliseert de schadelijke impact van het milieu. Tijdens het productieproces zijn milieuvriendelijke processen geïmplementeerd om het verbruik van energie, water en grondstoffen te beheren en om de mogelijkheid van onbedoelde uitstoot via het productieproces te voorkomen. Het BIOPlastic speelgoed is gemaakt van grondstoffen die geen schadelijke stoffen bevatten. Het gebruik van BIOPlastic om speelgoed te maken helpt de CO2- uitstoot te minimaliseren in vergelijking met plastic, wat is gemaakt van koolwaterstofmaterialen.

Van loopfiets tot kruiwagen: bij POELWEB vind je het allemaal

Ook vind je bij POELWEB kruiwagens, looptractors en poppenwagens: een zeer geschikt cadeau voor peuters. Door middel van een looptractor ontwikkelt jouw peuter zijn zintuigen razendsnel. In het assortiment van POELWEB vind je tevens 2-in-1 loopfietsen. Deze loopfiets kun je eenvoudig ombouwen van een 3 naar een 2-wieler. Zo heeft jouw peuter er jarenlang plezier van!

Koop het perfecte speelgoed voor peuters en kleuters

Is jouw kind helemaal gek van de boerderij en buiten spelen? In ons assortiment vind je onder meer shovels en vracht/kiepauto's. Ook hebben wij kruiwagens voor peuters. Neem snel een kijkje in de webshop en bestel jouw favoriete producten.

Op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Koop een houten rammelaar, grijpring of een BIOPlastic ketting met bijtring. Deze cadeaus zijn zeer geschikt voor baby’s. De kleuren en het geluid dat dit speelgoed produceert, draagt bij aan de ontwikkeling van de zintuigen van jouw baby.

Gratis verzending van jouw bestelling vanaf € 35,00

Wij verzenden jouw bestelling gratis vanaf € 35,00. De verzendtermijn is binnen 3 werkdagen. Ben je toch niet helemaal tevreden over het product? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete items bij POELWEB Speelgoed & Footwear.