Koop jouw baby en peuterspeelgoed bij PoelWeb

Het mooiste baby en peuterspeelgoed koop je bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor. Het perfecte cadeau voor ieder kind. Bij ons koop je houten speelgoed voor jouw (klein)zoon, (klein)dochter, neefje, nichtje, buurjongen of –meisje.

72 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Kun jij je de tijd nog herinneren dat je met houten speelgoed speelde? Houten blokken, een houten muziekspel of een houten legpuzzel? Koop houten baby en peuter speelgoed bij PoelWeb en geef dat nostalgische gevoel door aan de hedendaagse jeugd. Houten speelgoed is een cadeau waar het kind jarenlang plezier van zal hebben.

Houten speelgoed is een duurzame keuze

Veel van ons houten speelgoed maakt deel uit van de ‘Plant-a-tree’ actie, waarbij EverEarth een boom in hun FSC-gecertificeerde bos plant voor elk gekocht en geregistreerd EverEarth product.

Van loopfiets tot kruiwagen: bij PoelWeb vind je het allemaal

Ook vind je bij PoelWeb kruiwagens, looptractors en poppenbuggy’s: een zeer geschikt cadeau voor peuters. Door middel van een looptractor ontwikkelt jouw peuter zijn zintuigen razendsnel. In het assortiment van PoelWeb vind je tevens 2-in-1 loopfietsen. Deze loopfiets kun je eenvoudig ombouwen van een 3 naar een 2-wieler. Zo heeft jouw peuter er jarenlang plezier van!

Koop het perfecte speelgoed voor peuters en kleuters

Is jouw kind helemaal gek van de boerderij? In ons assortiment vind je traptractors met aanhanger. Ook hebben wij een kruiwagens voor peuters. Beide producten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren: rood, groen, blauw. Neem snel een kijkje in de webshop en bestel jouw favoriete producten.

Op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Koop een houten rammelaar, grijpring of houten elastische kubus. Deze cadeaus zijn zeer geschikt voor baby’s. De kleuren en het geluid dat dit speelgoed produceert, draagt bij aan de ontwikkeling van de zintuigen van jouw baby.

Binnen 1 werkdag jouw bestelling in huis

Doe jij bij ons een bestelling van minimaal € 50,- dan is de verzending gratis. Plaats je jouw bestelling voor 12:00 uur en zijn de producten op voorraad, dan heb je deze binnen 1 werkdag! Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete items!