Houten speelgoed: het perfecte cadeau voor kinderen

Houten speelgoed roept bij veel mensen een nostalgisch gevoel op. Iedereen heeft wel herinneringen aan dit soort speelgoed uit zijn/haar jeugd. Dit gevoel wil je toch ook doorgeven aan de jeugd van nu? Tegenwoordig zijn de houten speelgoedstukken in veel meer varianten verkrijgbaar, echter neemt dit niet weg dat het erg goed is voor de ontwikkeling van een kind om te spelen met houten speelgoed. Het stimuleert de fantasie en creativiteit en zo leert het kind spelenderwijs. Zeker in een wereld die steeds meer online plaatsvindt is het belangrijk om een kind met fysiek en klassiek speelgoed te laten spelen. Houten speelgoed is daarom het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden.

Bekijk ons ruime assortiment houten speelgoed

Ons ruime assortiment houten speelgoed bevat speeltjes voor alle leeftijden. Zo hebben we bijvoorbeeld de Little Dutch Babygym voor baby’s tot 6 maanden, deze is voorzien met zachte speelfiguurtjes waar je kind rustig mee kan wakker worden of in slaap kan vallen.

Voor kinderen tot 3 jaar is er tevens geschikt speelgoed verkrijgbaar. Voor de jongere kinderen kun je bijvoorbeeld denken aan een houten rammelaar. Dit kleurrijke speelgoed prikkelt door middel van de verschillende vormen, kleuren en geluiden alle zingtuigen van jouw baby. Wil jij op een leuke manier bijhouden hoe snel je kind groeit? Dan is de stoere houten dinosaurus groeimeter (in 2 varianten) een leuk speelgoedstuk voor zowel jou als je kind!

Ook voor de kinderen boven 3 jaar is er meer dan genoeg leuk houten speelgoed verkrijgbaar. Zo hebben we onder andere de houten treinrail sets, zoals de Boerderij Treinset. Deze sets zijn uitermate geschikt voor kinderen van 3 jaar of ouder. De sets zijn met elkaar te combineren zodat je kind eindeloze combinaties rails kan maken en zijn/haar creativiteit kan ontwikkelen. Deze rails zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout en voldoen aan de Europese normen.

Houten speelgoed vind je bij POELWEB Speelgoed & Footwear

POELWEB verkoopt tevens verschillende houten loopstokken, trekdieren of vooruitduw figuren voor kinderen. Dit speelgoed stimuleert het leren lopen, maakt leuke geluidjes en is ontworpen in vrolijke, kleurrijke designs. Ben je opzoek naar een houten poppenhuis, boerderij of pakhuis? Ook dan kun je bij POELWEB Speelgoed & Footwear terecht. Tevens verkopen wij houten meubeltjes en bewoners die in deze houten gebouwen passen zodat het poppenhuis helemaal compleet is. Zoek je een houten speelgoedstuk, maar kun je deze niet vinden op onze website? Stuur ons dan gerust een mailbericht en dan kijken we of we iets kunnen regelen: https://poelweb.nl/contact

Vind jouw ideale houten speelgoed eenvoudig

Gebruik het filtermenu aan de linkzijde van de pagina om je zoekopdracht de specificeren. Je kunt het houten speelgoed filteren op leeftijdsgroep, merk, kleur, materiaal (verschillende soorten hout) en prijs. Op deze manier krijg je direct een overzicht van de houten speelgoedstukken die binnen jouw selectie passen.

Houten speelgoed kopen bij POELWEB is een duurzame keuze

Hout is een natuurlijk product en zeer duurzaam, houten speelgoed blijft dan ook zeer lang goed te gebruiken. Tegenwoordig wordt er zoveel hout gekapt dat ontbossing een probleem is. Om op een verantwoorde manier houten producten te verkopen maakt een groot deel van ons assortiment houten speelgoed deel uit van de ‘Plant-a-tree’ actie, waarbij EverEarth een boom in hun FSC-gecertificeerde bos plant voor elk gekocht en geregistreerd EverEarth product. Op deze manier blijven de bossen in gezonde toestand of nemen deze zelfs toe in grootte!

Bestel je houten speelgoed eenvoudig en vertrouwd bij POELWEB

Bestel jouw gewenste houten speelgoedstuk bij ons. Wij verzenden jouw bestelling binnen 3 werkdagen.
Is het product niet naar wens? Je hebt 14 dagen recht op retour. Vanaf € 35,00 gratis verzending van je bestelling. Neem snel een kijkje in onze webshop en koop jouw gewenste product.