Nostalgisch houten kinderspeelgoed

Iedereen kan zich de tijd van het houten speelgoed nog wel herinneren. Houten blokken, houten treinrails, houten poppenwagen.. Wie had geen houten kinderspeelgoed?! Het nostalgische gevoel en de warme herinneringen wil je toch overbrengen op de hedendaagse jeugd? Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een peuter of kleuter, neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Diverse soorten kinderspeelgoed

In onze winkel vind je leuk en duurzaam kinderspeelgoed in alle soorten en maten. Zo verkopen wij onder andere:

Speelgoed voor kinderen van 1 tot 8 jaar

Bij POELWEB vind je speelgoed voor kinderen van alle leeftijden! Van een houten keukenblok tot een houten poppenwagen en unieke poppen. Speelt jouw zoon graag met trekkers of graafmachines? Ook die hebben wij in ons assortiment. Voor de kinderen die graag buitenspelen hebben wij kruiwagens. Op zoek naar een cadeau voor de allerkleinste kinderen? Kijk dan eens bij ons baby en peuter speelgoed. Koop bijvoorbeeld een loopstok met een eend, een trekdier of een houten fotoboekje. De houten rammelaars zijn uitermate geschikt voor baby’s. Door de felle kleurtjes worden meerdere zintuigen geactiveerd.

Kun jij je nog herinneren dat je samen met je klasgenootje met een houten spinningtol speelde en er een soort wedstrijd van maakte wie de tol het langste kon laten spinnen?! Dat plezier gun je de jeugd van tegenwoordig toch ook? Bekijk ons aanbod en bestel jouw favoriete producten. Bij POELWEB Speelgoed & Footwear vind je een ruim aanbod houten kinderspeelgoed van de beste kwaliteit. Zo heeft jouw kind lang plezier van zijn/haar speelgoed.

Ons kinderspeelgoed is verkrijgbaar in de volgende leeftijdscategorieën:

Kinderspeelgoed voor buiten

Frisse lucht is gezond en als ouders zie je kinderen het liefst zo veel mogelijk buiten spelen. Daarom verkopen wij ook speciaal buitenspeelgoed. Bekijk bijvoorbeeld eens onze bouwvoertuigen en tractoren op school, waarmee je kind zich in de zandbak urenlang kan vermaken. Schep met de kraan zand in de vrachtwagen, kiep de lading over het land en trek het land vlak met de tractoren. Genoeg werk om te verrichten! En met onze trap- en looptractoren is het heerlijk scheuren door de (speel)tuin. Hiermee houd jij je kind wel buiten!

Draag je steentje bij aan het milieu met duurzaam kinderspeelgoed

Wil je ook iets terugdoen voor het milieu? Veel van ons houten kinderspeelgoed maakt deel uit van de ‘Plant-a-tree’ actie. Dit houdt in dat EverEarth een boom in hun FSC-gecertificeerde bos plant voor elk gekocht en geregistreerd EverEarth product. Een win-win situatie! Daarom mogen wij ons kinderspeelgoed met recht duurzaam noemen.

Bestel jouw ideale kinderspeelgoed online

Vanwege ons ruime assortiment, vind jij altijd waarnaar je op zoek bent. En dat voor de laagste prijs en van de hoogste kwaliteit. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel het perfecte kinderspeelgoed.

Verzending binnen 3 werkdagen

Bestellingen worden door ons binnen 3 werkdagen verzonden. Is het product niet naar wens, dan heb je 14 dagen de tijd om dit product te retourneren.
Vanaf € 35,00 gratis verzending van je bestelling.