Kinderspeelgoed koop je bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor

Op zoek naar een leuk cadeau voor jouw (klein)kind, buurjongen/meisje, neefje of nichtje? Bij ons vind je het mooiste speelgoed voor kinderen.

265 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Iedereen kan zich de tijd van het houten speelgoed nog wel herinneren. Houten blokken, houten treinrails, houten poppenwagen.. Wie had geen houten speelgoed?! Het nostalgische gevoel en de warme herinneringen wil je toch overbrengen op de hedendaagse jeugd? Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een peuter of kleuter, neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Het mooiste kinderspeelgoed koop je bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed. In ons assortiment vind je houten speelgoed, houten loopfietsen, houten poppenwagens, binnen- en buitenspeelgoed en baby en peuter speelgoed.

Speelgoed voor kinderen van alle leeftijden

Bij PoelWeb vind je speelgoed voor jongens en meisjes van alle leeftijden! Van een houten keukenblok tot een houten poppenwagen en unieke poppen. Speelt jouw zoon graag met trekkers of graafmachines? Ook die hebben wij in ons assortiment. Voor de kinderen die graag buitenspelen hebben wij kruiwagens. Op zoek naar een cadeau voor de allerkleinste kinderen? Koop dan een loopstok met een eend, een trekdier of een houten fotoboekje. De houten rammelaars zijn uitermate geschikt voor baby’s. Door de felle kleurtjes worden meerdere zintuigen geactiveerd.

Kun jij je nog herinneren dat je op stelten over het schoolplein liep? Dat plezier gun je de jeugd van tegenwoordig toch ook? Bekijk ons aanbod en bestel jouw favoriete producten. Bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed vind je een ruim aanbod kinderspeelgoed van de beste kwaliteit. Zo heeft jouw kind lang plezier van zijn/haar speelgoed.

Draag je steentje bij aan het milieu

Wil je ook iets terugdoen voor het milieu? Veel van ons houten speelgoed maakt deel uit van de ‘Plant-a-tree’ actie. Dit houdt in data EverEarth een boom in hun FSC-gecertificeerde bos plant voor elk gekocht en geregistreerd EverEarth product. Een win-win situatie!

Bestel jouw ideale kindercadeau online

Vanwege ons ruime assortiment, vind jij altijd waarnaar je op zoek bent. En dat voor de laagste prijs en van de hoogste kwaliteit. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel het perfecte kindercadeau.

Bestel jij jouw gewenste producten voor 15:00 uur, dan heb je deze binnen 1 werkdag in huis! Is het product niet naar wens, dan heb je 14 dagen de tijd om dit product te retourneren. Vanaf € 35,00 gratis verzending van je bestelling.