Een knuffel als beste vriendje

Knuffels zijn het beste vriendje van je kind. Ze bieden veiligheid en troost, dat stelt je kind gerust. Een knuffel is voor veel kinderen meer dan een stoffen lap. Het is een (tijdelijke) vervanging voor mama of papa. Daarom moet het pluizige vriendje overal mee naar toe, want papa of mama kan niet overal bij zijn. Ook helpt de knuffel bij de ontwikkeling van je kind. Ze geven het karaktertrekken die ze zelf nog niet hebben. Een knuffel is bijvoorbeel stoet of durft vriendjes te maken. En als de knuffel het durft, durft het kind het na verloop van tijd ook. Dit zorgt er allemaal voor dat je kind zich sterk aan de knuffel hecht. Zelfs als ze ouder zijn, want een knuffel is er niet voor even, maar voor het hele leven. En veel ouders weten het, er is geen grotere ramp dan een knuffel die kwijt is!

Mooi, lief en zacht

Een knuffel is erg belangrijk voor de ontwikkeling van je kind, daarom hebben we een ruim assortiment met mooie, lieve en zachte exemplaren. Ze ondersteu-
nen je kind onder andere bij de emotionele ontwikkeling. Een knuffel is vaak de hoofdpersoon in al hun fantasieverhalen. Maar ze kunnen ook hun verhaal kwijt, want een knuffel praat niet, oordeelt niet en geeft ze daarom een vertrouwd gevoel. Het helpt ze angsten te overwinnen. Omdat je kind de knuffel altijd bij zich draagt, krijgt het zachte vriendje een vertrouwde geur. Daarom willen kinderen niet dat zijn of haar knuffel gewassen wordt, al is die nog zo vies.

Goedkope knuffel kopen

Is de knuffel kwijt? Of is het tijd voor een nieuw pluizig vriendje? Bij POELWEB Speelgoed & Footwear heb je keuze uit diverse goedkope knuffels: van groot tot klein, zacht en onweerstaanbaar! Wordt het nieuwe vriendje van je kind een pluchen hond: labrador of beagle, een konijn of handknuffel Leeuw, die in de magnetron kan worden verwarmd? Wat het ook wordt, je geeft ze altijd een vriendje voor het leven. We leveren ze uit onze eigen voorraad en je hebt veertien dagen bedenktijd.

Bestel voor € 35,00 en je bestelling wordt gratis verzonden

Heb jij de gewenste knuffel voor jouw kind gevonden? Groot speelplezier voor jouw kind of kleinkind. Wij zorgen voor verzending van jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Gratis verzending vanaf € 35,00. Ben je niet helemaal tevreden over het product? Je hebt 14 dagen om het product te retourneren.