WEB Speelgoed & Footwear. Wij hebben een ruime keuze aan houten speelgoed, waaronder houten loopfietsen & bijbehorende accessoires, houten step/scooter en bakfiets voor kinderen. Neem een kijkje in onze webshop en koop het mooiste cadeau voor jouw (klein)kind, zoon, dochter, neefje of nichtje.

Houten speelgoed voor een nostalgisch gevoel vind je bij POELWEB

Wie had er vroeger geen houten speelgoed in de kast liggen? Bijna iedereen heeft warme herinneringen aan houten speelgoed. Dit gevoel wil je toch ook aan de jeugd van tegenwoordig meegeven? Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een peuter, neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment houten loopfietsen.

Houten speelkeuken, poppenwagen, loopfiets en bijpassende accessoires, wij hebben het allemaal

Eén van de producten uit het assortiment van POELWEB is de houten speelkeuken. Laat jouw kindje kennismaken met de keuken door er zelf één te hebben!
Een ander product in ons houten speelgoed assortiment is de houten loopfiets. De loopfiets is verkrijgbaar in meerdere kleuren, prints en met twee, drie of vier wielen. Tevens zijn bij ons 2-in-1 loopfietsen verkrijgbaar. Deze fiets is om te bouwen van 3 naar 2 wielen zodat het kind spelenderwijs het evenwicht leert bewaren. Ook vind je de bijpassende accessoires voor de loopfiets als een fietsmandje of kratje in onze webshop.

Vanwege ons brede aanbod vind je precies wat je zoekt, namelijk producten van de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel het perfecte kinder cadeau.

Gratis verzending vanaf € 35,00

Gratis verzending van je bestelling vanaf € 35,00. Wij verzenden jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Is het product niet naar wens? Je hebt 14 dagen om het product te retourneren. Neem snel een kijkje in onze webshop en koop jouw gewenste product.