Het BIOplastic van Dantoy is 100% natuurlijk

Kinderen stoppen speelgoed vaak in hun mond, zeker als ze nog erg klein zijn. Dan wil je natuurlijk niet dat er giftige stoffen van het speelgoed afkomt. Daarom is BIOplastic ontwikkeld. Het is gemaakt van suikerriet en daarmee 100% milieuvriendelijk. De kwaliteit van het speelgoed dat aangeboden wordt in de webshop even hoog als speelgoed van normaal plastic. Jouw kind kan dus zorgeloos spelen met het speelgoed en als ouder heb je ook een gerust gevoel bij het speelgoed.

Jeeps, tractoren, vliegtuigen en helikopters. Wat vindt jouw kind het leukste?

In de webshop van POELWEB Speelgoed & Footwear bieden wij verschillende speelgoedvoertuigen gemaakt van BIOplastic aan. Dit BIOplastic speelgoed is dus geschikt voor elke leeftijd en voor een ieder is wat wils. Wil jouw kind rondscheuren met een race auto? Of wil hij of zij liever rondvliegen met een helikopter? Daarbij kun je ook kiezen voor een giftbox met meerdere voertuigen. Dan kan jouw kind zich urenlang vermaken met de nieuwe voertuigen. Kijk gerust welke voertuigen wij aanbieden en bekijk met welk voertuig jij jouw kinderen blij maakt!

Naast de voertuigen bieden we ook veilige bijtringen en zandspeelgoed aan

Voor de allerkleinsten beschikt ons assortiment ook over bijtringen. Hier kan jouw kleintje op sabbelen, op bijten en mee spelen. Een fijne gedachte dat BIOplastic speelgoed dan geen giftige stoffen achterlaat. Ideaal om mee te nemen in de auto of mee te nemen naar een uitje.
Daarnaast vind je op de webshop van POELWEB een mooi assortiment aan zandspeelgoed sets. Met een emmer, schep, gieter, hark en zeedieren vormpjes zal uw kind zich uren vermaken in de zandbak of op het strand.

Gratis verzending van je bestelling vanaf € 35.00

Gratis verzending van je bestelling vanaf € 35,00. De verzending van jouw bestelling is binnen 3 werkdagen.
Voldoet het product niet aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Neem snel een kijkje tussen het BIOplastic speelgoed en koop het gewenste product bij POELWEB.