Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor jouw kind? Vind je het belangrijk dat dit speelgoed milieuvriendelijk is? Ga dan voor de leuke items BIOplastic speelgoed die wij verkopen. Ons assortiment beschikt over tractoren, vliegtuigen, vrachtwagens, auto’s, stapeltorens, zandbaksets en nog veel meer. Kijk gerust of hét cadeau voor jouw kind ertussen zit.

67 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Het BIOplastic van Dantoy is 100% natuurlijk

Kinderen stoppen speelgoed vaak in hun mond, zeker als ze nog erg klein zijn. Dan wil je natuurlijk niet dat er giftige stoffen van het speelgoed afkomt. Daarom is BIOplastic ontwikkeld. Het is gemaakt van suikerriet en daarmee 100% milieuvriendelijk. De kwaliteit van het speelgoed dat aangeboden wordt in de webshop even hoog als speelgoed van normaal plastic. Jouw kind kan dus zorgeloos spelen met het speelgoed en als ouder heb je ook een gerust gevoel bij het speelgoed.

Jeeps, tractoren, vliegtuigen en helikopters. Wat vindt jouw kind het leukste?

In de webshop bieden wij verschillende speelgoedvoertuigen gemaakt van BIOplastic aan. Dit BIOplastic speelgoed is dus geschikt voor elke leeftijd en voor eenieder is wat wils. Wil jouw kind rondscheuren met een raceauto? Of wil hij of zij liever rondvliegen met een helikopter? Daarbij kun je ook kiezen voor een gift box met meerdere voertuigen. Dan kan jouw kind zich urenlang vermaken met de nieuwe voertuigen. Kijk gerust welke voertuigen wij aanbieden en bekijk met welk voertuig jij jouw kinderen blij maakt!

Naast de voertuigen bieden we ook bijtringen aan

Voor de allerkleinsten beschikt ons assortiment ook over bijtringen. Hier kan jouw kleintje op sabbelen, op bijten en mee spelen. Een fijne gedachte dat BIOplastic speelgoed dan geen giftige stoffen achterlaat. Ideaal om mee te nemen in de auto of mee te nemen naar een uitje.

Bestel je het vandaag voor 15:00? Dan heb je het morgen in huis!

Zodra de bestelling binnen is wordt het BIOplastic artikel binnen één werkdag bezorgd. Gratis verzending van je bestelling vanaf € 25,00.
Voldoet het product niet aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Neem snel een kijkje tussen het BIOplastic speelgoed en koop het gewenste product.