Prachtig houten speelgoed van Selecta Spielzeug

Selecta Spielzeug is een Duitse fabrikant van klassiek houten speelgoed. Het bedrijf bestaat al ruim 50 jaar en maakt nog steeds kwalitatief traditioneel speelgoed. Het bedrijf legt de focus op veilig speelgoed en al het speelgoed van Selecta Spielzeug is dan ook gecertificeerd volgens de strengste Europese eisen. Het hout dat Selecta gebruikt voor het produceren van het speelgoed is afkomstig van duurzame bosbouw. De verf die gebruikt wordt om het speelgoed te voorzien van de vrolijke kleuren is milieuvriendelijke verf of waterbaas. Je kind kan dus veilig genieten en spelen met het houten speelgoed van Selecta Spielzeug.

Spelen is leerzaam

Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Door te spelen wordt de fantasie van een kind gestimuleerd, waardoor de creativiteit tevens stijgt. Houten speelgoed, zoals dat van Selecta Spielzeug, helpt een kind deze fantasie te verreiken. Bovendien leert een kind onbewust enorm veel, zo ook tijdens het spelen. Selecta Spielzeug speelgoed helpt een kind met deze ontwikkeling op een speelse manier.

Klassiek speelgoed bij POELWEB Speelgoed & Footwear

Bij POELWEB Speelgoed & Footwear hebben we een zeer uitgebreid assortiment speelgoed voor verschillende leeftijden. Al onze producten voldoen aan de strengste Europese eisen en we verkopen zoveel mogelijk duurzame producten om onze ecologische voetafdruk te beperken. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit klassiek speelgoed, zoals het houten speelgoed, de klassieke poppen en loopwagens. We geloven dat simplistisch speelgoed goed is voor een kind omdat de fantasie op deze manier wordt gestimuleerd en het kind niet onnodig veel prikkels krijgt. Bij ons vind je de volgende categorieën speelgoed:

Selecta Spielzeug houten speelgoed online kopen bij POELWEB

Selecta Spielzeug houten speelgoed koopt je gemakkelijk online bij POELWEB. Koop je voor minimaal € 35,00 aan producten bij ons, dan betaal je geen verzendkosten. Indien het product op voorraa is, verzenden wij jouw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen. Is het product niet naar wens? Je hebt 14 dagen recht op reroir