Voordeelacties en Kortingscodes


Bij PoelWeb profiteert u als klant natuurlijk ook van verschillende voordeelacties, zoals gratis levering van uw pakket of korting op de bestelling. Aan elke actie is een bepaalde kortingscode gebonden. Wilt u voor een bestelling gebruikmaken van de actie, dan moet u deze code bij de bestelling invoeren.

WAAR VIND IK KORTINGCODES?

Over onze lopende acties en de bijbehorende kortingscodes ervaart u als eerste en vaak exclusief, als u zich voor onze nieuwsbrief heeft aangemeld.
Zie hiervoor de kop Nieuwsbrief onderaan de homepage.

HOE VERZILVER IK MIJN KORTINGSCODE?

U kunt uw kortingscode online verzilveren op www.poelweb.nl Bij uw online-bestelling voert u de code in tijdens het bestellen, in de winkelwagen.
Kortingscodes zijn vaak onder bepaalde voorwaarden geldig. Let bijvoorbeeld op de aangegeven minimumbestelwaarde en de geldigheidsduur. Bovendien kan er maar van één actie tegelijkertijd worden geprofiteerd.

IK BEN VERGETEN, DE KORTINGSCODE TIJDENS HET BESTELLEN IN TE VOEREN. KAN IK TOCH NOG VAN DE ACTIE GEBRUIKMAKEN?

Nee, helaas moet de kortingscode direct bij de bestelling worden ingevoerd. Na plaatsing van de bestelling is dit uit technische redenen helaas niet meer mogelijk.

WINACTIES & TEGOEDBONNEN

Bij PoelWeb vinden tevens vaak winacties plaats waarbij je je voordeel kunt doen en iets kunt winnen. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om te zien of er een winactie loopt.