Voordeelacties en Kortingscodes


Bij POELWEB profiteert u als klant natuurlijk ook van verschillende voordeelacties, zoals gratis levering van uw pakket of korting op de bestelling. Aan elke actie is een bepaalde kortingscode gebonden. Wilt u voor een bestelling gebruikmaken van de actie, dan moet u deze code bij de bestelling invoeren.

WAAR VIND IK KORTINGCODES?

Over onze lopende acties en de bijbehorende kortingscodes ervaart u als eerste en vaak exclusief, als u zich voor onze nieuwsbrief heeft aangemeld. Zie hiervoor de kop Nieuwsbrief onderaan de homepage.
Ook vinden er regelmatig kortingsacties plaats op Instagram en/of Facebook.

HOE VERZILVER IK MIJN KORTINGSCODE?

U kunt uw kortingscode online verzilveren op poelweb.nl
Bij uw online-bestelling voert u de code in tijdens het bestellen, in de winkelwagen.
Kortingscodes zijn vaak onder bepaalde voorwaarden geldig. Let bijvoorbeeld op de aangegeven minimumbestelwaarde en de geldigheidsduur. Bovendien kan er maar van één actie tegelijkertijd worden geprofiteerd.

IK BEN VERGETEN, DE KORTINGSCODE TIJDENS HET BESTELLEN IN TE VOEREN. KAN IK TOCH NOG VAN DE ACTIE GEBRUIKMAKEN?

Nee, helaas moet de kortingscode direct bij de bestelling worden ingevoerd. Na plaatsing van de bestelling is dit uit technische redenen helaas niet meer mogelijk.

WINACTIES

Bij POELWEB vinden vaak winacties plaats waarbij je je voordeel kunt doen en iets kunt winnen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief, zodat u hiervan op de hoogte blijft.
Volg ons ook op Facebook en Instagram om te zien of er een winactie of kortingsactie loopt.


Dit zeggen onze klanten

Tijdje geleden hier speelgoed besteld vanwege een flink goedkopere prijs t.o.v. van andere sites. Snelle levering en ze hadden er zelfs een snoepje bij gedaan, helemaal leuk! Ik ga hier zeker nog eens bestellen

-  Ashley VL

Daar kun je met een gerust hart iets bestellen. Alles super geregeld netjes en snel. Goeie communicatie via de mail. Een aanrader !!

-  Aaf Rutgers

Eerste keer besteld laarzen voor onze dochter, snel verzonden, leuk geprijsd en als toevoeging een paar lekkere snoepjes voor de kleine meid altijd leuk

-  Fam Vermeulen

Contact gehad met de klantenservice, ivm dat ik de webshop niet kende en of ik daarom middels afterpay kon betalen. Nette email terug gekregen, laarzen besteld en betaald met I-Deal. De laarzen zaten prima verpakt en waren ondanks de drukte bij Post-NL snel binnen. Ze bevallen goed, waren netjes geprijsd (27,95) en werden kosteloos verzonden. Een webshop om te onthouden voor een volgende aankoop!

-  meike b