Praktische (buiten)speelkleding

Je wilt de nette, zondagse outfit van je kind niet op het spel zetten wanneer hij of zij lekker buiten wil spelen. Een kinderoverall van POELWEB beschermt de kleding van je kind, zodat hij of zij zorgeloos kan ravotten, zonder dat er gedacht hoeft te worden om de kleding.

Bekijk het volledige aanbod kinderkleding

Bij POELWEB vind je kinderoveralls in verschillende kleuren. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop:

Maak de outfit van je kind compleet met bijpassende kinderlaarzen of kinderklompen

Kinderspeelgoed voor alle leeftijden

Naast praktische kinderkleding, vind je bij POELWEB ook allerlei soorten en maten kinderspeelgoed. Geef jouw zoon, dochter, neefje, nichtje of kleinkind houten speelgoed cadeau. Is jouw kroost nog niet oud genoeg voor kinderspeelgoed? Maak dan een keuze uit het assortiment Baby en Peuter speelgoed. Op zoek naar een milieubewust en duurzaam speeltje? Neem dan een kijkje in onze speciale BIOplastic Speelgoed serie. Het BIOplastic van Dantoy is 100% natuurlijk, doordat het speelgoed van suikerriet is gemaakt. Goed voor je kind en goed voor het milieu. Welke producten je ook voor je kind zoekt, je vindt het bij POELWEB

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Bestel jij jouw gewenste producten voor 15:00 uur, dan verzenden wij het dezelfde dag nog! Is het product niet naar wens, dan heb je 14 dagen de tijd om dit product te retourneren. Gratis verzending van je bestelling vanaf € 25,00.