Koop kleding online bij PoelWeb

Bij PoelWeb kun je terecht voor onder andere stoere, betaalbare vrijetijdskleding zoals truien, vesten, jassen, sokken en handschoenen en voor volwassenen en voor kinderen. Kleurrijke overalls en paraplu's voor de kleine en grote kinderen, maar ook voor volwassenen koop je bij PoelWeb.

20 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

#1 Vrijetijdskleding voor dames, heren en kinderen

Gaat je kind ravotten in de tuin, of fietst hij of zij door weer en wind naar school? Een overall of regenpak is dan geen overbodige luxe! Neem een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete kledingstuk. Met een Druppies paraplu zorg je ervoor dat je beschermd bent tegen een zowel regen als zonneschijn. Met de verduisterende laag biedt deze paraplu jou ook bescherming tegen UV straling.

Sportieve outdoor kleding bij PoelWeb

Bij PoelWeb vind je geschikte kleding voor iedere buitenactiviteit. Of je een stevige boswandeling gaat maken, gaat uitwaaien op het strand, of gaat fietsen door het prachtige Nederlandse landschap. Bij PoelWeb vind je de perfecte vrijetijdskleding voor elke buitenactiviteit. Van sportieve vesten met capuchon, tot gebreid werkvest, tot wind/waterdicht jack: wij hebben het allemaal! Neem snel een kijkje in de webshop van PoelWeb Outdoor & Speelgoed

Bekijk het volledige aanbod

Bij PoelWeb vind je een groot aanbod kleding, schoenen, accessoires en speelgoed. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop:

Kinderkleding
Dameskleding
Herenkleding
Regenkleding en paraplu’s
Handschoenen
Onderhoudsmiddelen (sport)kleding


Naast kleding vind je bij PoelWeb ook speelgoed. Van baby/peuterspeelgoed tot houten loopfietsen. Geef jouw kleinzoon of -dochter houten speelgoed cadeau! Een duurzaam cadeau waar uw (klein)kind lang plezier van heeft. Tevens maakt veel van ons houten speelgoed deel uit van de ‘Plant-a-tree’ actie, waarbij EverEarth een boom in hun FSC-gecertificeerde bos plant voor elk gekocht en geregistreerd EverEarth product.

Gratis verzending van bestellingen boven de € 25,00

Plaats je bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed een bestelling van meer dan € 25,00 dan verzenden wij het gratis naar een adres in Nederland.

Bestel je jouw gewenste producten voor 15:00 uur, dan heb je jouw bestelling binnen 1 werkdag in huis. Wacht niet langer en neem een kijkje in onze webshop!