Ben je op zoek naar comfortabele damesklompen? Bij PoelWeb vind je een groot aanbod leuke en praktische klompen voor dames. Deze zijn ideaal om te dragen rondom het huis en in de tuin. Kwaliteit staat bij ons voorop; daarom voeren we alleen de beste merken, zoals Sanita en Simson. Bekijk gauw ons assortiment hieronder en bestel jouw favoriete damesklompen.

21 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Damesklompen: praktisch schoeisel voor rondom huis

Iedereen loopt wel eens naar buiten voor een klein klusje rondom huis: de container bij de weg zetten, de planten water geven; je kent het wel. In zulke gevallen is er niks handiger dan een setje damesklompen dat klaarligt bij de buitendeur. Je schuift je voeten er zo in en loopt naar buiten. Damesklompen zijn dan ook ideaal schoeisel voor in de tuin en rondom huis. Ze zijn comfortabel, bieden voldoende steun aan je voeten en zijn zeer licht om te dragen. Bovendien mogen ze gerust vies worden, want modder en ander vuil veeg je er zo van af.

Damesklompen van verschillende materialen

Bij PoelWeb hebben we klompen voor dames gemaakt van verschillende materialen:

  • Lederen damesklompen Deze klompen zijn comfortabel aan de voeten en zijn duurzaam. lederen medische), klompen met een buigzame, SRC gecertificeerde antislip PU zool; deze klompen zijn ook ideaal als fashion item.
  • Rubberen damesklompen. Deze zijn erg stevig en vooral ook zeer comfortabel. Ook maak je deze gemakkelijk schoon.
  • Kunststof damesklompen. Kunstsof klompen zijn lekker licht en comfortabel om te dragen. Ze plakken niet aan je voeten en zijn doorgaans voorzien van een anti-slipzool.

Klompen voor dames van de beste merken

De damesklompen die je koopt bij PoelWeb zijn uitsluitend van de beste merken. Zo hebben wij een mooi aanbod van onder andere de onderstaande merken:

  • Sanita
  • Simson
  • Natulive
  • Rouchette
  • XQ

Damesklompen bestellen bij PoelWeb

Wanneer je klompen voor dames bestelt bij PoelWeb profiteer je van onze service. Indien de damesklompen op voorraad zijn en je voor 15:00 uur hebt besteld, heb je deze al binnen één werkdag in huis. Bestel je voor meer dan
€ 25,00, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dus wacht niet langer en bestel nu klompen voor dames bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor.