Damesklompen: praktisch schoeisel voor rondom huis

Iedereen loopt wel eens naar buiten voor een klein klusje rondom huis: de container bij de weg zetten, de planten water geven; je kent het wel. In zulke gevallen is er niks handiger dan een setje damesklompen dat klaarligt bij de buitendeur. Je schuift je voeten er zo in en loopt naar buiten. Damesklompen zijn dan ook ideaal schoeisel voor in de tuin en rondom huis. Ze zijn comfortabel, bieden voldoende steun aan je voeten en zijn zeer licht om te dragen. Bovendien mogen ze gerust vies worden, want modder en ander vuil veeg je er zo van af.

Damesklompen van verschillende materialen

Bij POELWEB vind je klompen voor dames, gemaakt van verschillende materialen:

  • Lederen damesklompen Deze klompen zijn comfortabel aan de voeten en zijn duurzaam. lederen medische), klompen met een buigzame, SRC gecertificeerde antislip PU zool; deze klompen zijn ook ideaal als fashion item.
  • Rubberen damesklompen. Deze zijn erg stevig en vooral ook zeer comfortabel. Ook maak je deze gemakkelijk schoon.
  • Kunststof damesklompen. Kunststof klompen zijn lekker licht en comfortabel om te dragen. Ze plakken niet aan je voeten en zijn doorgaans voorzien van een anti-slipzool.

Klompen voor dames van de beste merken

De damesklompen die je koopt bij POELWEB zijn uitsluitend van de beste merken. Zo hebben wij een mooi aanbod van onder andere de onderstaande merken:

Damesklompen bestellen bij POELWEB

Wanneer je klompen voor dames bestelt bij POELWEB profiteer je van onze service. Indien de damesklompen op voorraad zijn, dan verzenden wij jouw pakket binnen 3 werkdagen. Bestel je voor minimaal € 35,00, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dus wacht niet langer en bestel nu jouw favoriete damesklomp bij POELWEB Speelgoed & Footwear.