Altijd warme en droge voeten met een laars van POELWEB

Het wisselvallige klimaat in Nederland vraagt om een goede laars. Je wilt toch geen natte voeten wanneer je plots in een regenbui terechtkomt? Laarzen zijn ideaal om in de winter je voeten warm en droog te houden. Ook tijdens een stevige boswandeling, op de boot of op wintersport zijn laarzen of snowboots onmisbaar. Schaf bij POELWEB een mooie dameslaars aan, dan heb jij onder elke weersomstandigheid warme en droge voeten.

Een dameslaars voor elke gelegenheid

Bij POELWEB verkopen we stijlvolle laarzen voor vrouwen in verschillende soorten, maten en stijlen. Ook zijn de laarzen voorzien van een goed voetbed en een goede zool, waardoor je schoeisel heerlijk comfortabel zit. De producten variëren in kleur en materiaal. In ons assortiment zitten zowel leren, suède, polyester als rubberen laarzen. Wij verkopen dameslaarzen van de merken XQ Footwear, Olang, Dunlop, Horka, Grisport, en Gevavi. Wanneer je een product van een specifiek merk of met een specifiek kenmerk zoekt, kun je de filters in het linker menu gebruiken, zodat je snel jouw gewenste laars vindt. Door ons brede aanbod zit er altijd een laars voor jou bij.

Gratis verzending vanaf € 35,00

Koop je voor minimaal € 35,00 aan producten bij ons, dan betaal je geen verzendkosten. Indien het product op voorraad is , dan verzenden wij jouw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen. Zoek niet verder, kijk eens rond in onze webwinkel en vind jouw gewenste dameslaars.