Rubens Barn poppenkleding koop je bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor

Ben je op zoek naar Rubens Barn poppenkleding? Neem dan eens een kijkje in het onderstaande assortiment poppenkleding van Poelweb Speelgoed. Bij ons vind je de leukste poppenkleding, waarmee je kind, kleinkind, nichtje of buurmeisje eindeloos kan spelen. Bekijk nu het assortiment!

10 artikelen  De mooiste Rubens Barn poppenkleding bij Poelweb

Bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor koop je de mooiste Rubens Barn poppenkleding tegen een vaste lage prijs. Met ons ruime assortiment vind je altijd een geschikte set voor de pop in kwestie. Je haalt nu de Rubens Barn Kids Poppenkleding Set Happy Blue Girl al voor € 19,95!

Over Rubens Barn

Rubens Barn is een Zweedse producent van poppen en accessoires als poppenkleding. Het bedrijf is opgericht in 1996 door ontwerpster Ewa Jarenskog, toen ze merkte dat de meeste poppen niet erg geschikt waren om mee te spelen. Ze besloot om een collectie poppen te ontwerpen die naast het hebben van een mooie uitstraling, veilig zijn en geschikt om mee te spelen.

De poppen(kleding) van Rubens Barn voldoen aan de strengste Europese eisen en zijn voorzien van alle nodige kwaliteitslabels. Bekijk nu het assortiment kwaliteitspoppen en poppenkleding!

Rubens Barn: Spelen is leerzaam

Spelen is van groot belang voor de ontwikkeling van een kind. Door te spelen wordt de fantasie van een kind gestimuleerd, waardoor de creativiteit tevens stijgt. Poppen helpen een kind deze fantasie te verreiken. Bovendien leert en ontdekt een kind onbewust enorm veel, zo ook tijdens het spelen. De poppen en poppenkleding van Rubens Barn helpt een kind met deze ontwikkeling op een speelse manier.

Rubens Barn poppenkleding kopen bij PoelWeb: binnen 1 werkdag in huis

Zodra de bestelling binnen is wordt de poppenkleding binnen één werkdag bezorgd. Voldoet het product niet aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Gratis verzending van je bestelling vanaf € 25,00. Neem snel een kijkje tussen de poppenkleding van Poelweb en bestel het gewenste product.