Op zoek naar comfortabele en kwalitatieve herenklompen? Dan ben je bij PoelWeb op het juiste adres. In onze webshop vind je een mooi aanbod klompen voor heren die praktisch, comfortabel en vriendelijk geprijsd zijn. Bij ons heb je de keuze uit verschillende materialen en merken. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel gauw jouw favoriete herenklomp.

8 artikelen  De voordelen van klompen voor heren

Klompen ogen misschien ouderwets, maar eigenlijk zou elke man dit schoeisel in huis moeten hebben. Herenklompen zijn namelijk ontzettend praktisch en komen altijd van pas. Moet je even gauw naar buiten om de container bij de straat te zetten? Je schuift je voeten in je klompen en de klus is in geen tijd geklaard. Ga je een middagje tuinieren? Ook dan zijn klompen erg geschikt om te dragen. Onze herenklompen zijn van het allerbeste soort: ze zijn licht, comfortabel om te dragen en gemakkelijk schoon te maken.

Herenklompen van verschillende materialen

Klompen worden tegenwoordig gemaakt van verschillende materialen. Waar men vroeger vooral op ouderwetse houten klompen liep, hebben deze vandaag de dag plaatsgemaakt voor exemplaren van andere, meer praktische materialen:

  • Rubber
  • Plastic
  • Leer

Al deze materialen zorgen voor comfortabele klompen die desondanks wel tegen een stootje kunnen. Bovendien kun je ze gemakkelijk schoonmaken.

Klompen voor heren van de beste merken

Ben je op zoek naar een herenklomp van een specifiek merk? Bij PoelWeb vind je klompen van enkel de beste merken. Wij verkopen onder andere producten van onderstaande topmerken:

  • Natulive
  • Simson
  • Sika

Herenklompen bestellen bij PoelWeb

Wanneer je klompen voor heren bestelt bij PoelWeb profiteer je van onze service. Indien de herenklompen op voorraad zijn en je voor 15:00 uur hebt besteld, heb je deze al binnen één werkdag in huis. Bestel je voor meer dan € 25,00, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dus wacht niet langer en bestel nu klompen voor heren bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor.