Is jouw kind graag in de tuin aan het spelen? Klompen zijn dan het perfecte schoeisel! Klompen zijn functioneel, comfortabel en gaan lang mee! In de webshop van PoelWeb vind je tuinklompen voor je kind in allerlei soorten, maten en kleuren. Bestel jouw ideale kindertuinklomp voor een zacht prijsje!

9 artikelen  De mooiste tuinklompen om cadeau te doen

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor een nichtje, neefje, kleinzoon of dochter, buurmeisje of buurjongen? Koop tuinklompen! Een kind zal er jarenlang plezier van hebben en de show stelen bij zijn vrienden.

Zorgeloos spelen op kinderklompen

Wanneer een kind lekker aan het spelen is, worden kleren vies. Waar nette kleding net moet blijven hoef je je met de tuinklompen voor kinderen van Poelweb geen zorgen te maken. De kindertuinklompen zijn ideaal als schoeisel voor om huis. Zo kan jouw kind lekker spelen, kliederen en ontdekken op zijn of haar plastic klompen, zonder dat een net paar schoenen vies wordt.

Kindertuinklompen in alle soorten en maten

Bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed vind je kindertuinklompen van de topmerken Natulive en XQ. De tuinklompen zijn verkrijgbaar vanaf maat 24. Deze maat is geschikt voor een voetlengte van 14.4 tot 15 centimeter, dit betreft kinderen vanaf 12 tot 18 maanden. Voor de oudere kinderen zijn er natuurlijk grotere tuinklompen verkrijgbaar, tot maat 35. Het assortiment bevat dus zowel babyklompen als kinderklompen.

Zoek jij een kinderklomp in een specifieke kleur of van een bepaald merk? Gebruik het filtermenu, aan de linkerkant van de pagina, zodat je snel vindt waarnaar je op zoek bent.

Voordelige tuinklompen voor kinderen bij Poelweb

De tuinklompen voor kinderen van Poelweb zijn altijd scherp geprijsd. Echter bieden we op onze scherpe prijs soms nog extra voordeel in de sale. Neem een kijkje tussen onze tuinklompen sale en vind jouw ideale tuinklompen voor een scherpe prijs!

Kinderklompen bestellen bij Poelweb

Wanneer je tuinklompen voor je kind bestelt bij Poelweb profiteer je van onze service. Indien de kinderklompen op voorraad zijn en je voor 15:00 uur hebt besteld, heb je deze al binnen één werkdag in huis. Bestel je voor meer dan € 25,00, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dus wacht niet langer en bestel nu tuinklompen voor je kinderen bij Poelweb Speelgoed & Outdoor.