Leren portemonnees van topkwaliteit

Ben jij op zoek naar een luxe portemonnee? Dan is een leren portefeuille je beste keuze! Leer is een ideale materiaal, het blijft lang mooi en het is gemakkelijk schoon te maken. Leer kan ook goed tegen een stootje wat handig is gezien je je portemonnee altijd bij je wilt hebben. Wij hebben verschillende luxe portefeuilles van leder, zo is er voor iedereen wel een juiste optie. Wil je bijvoorbeeld een compacte portemonnee, of liever een met extra ruimte en opbergvakken voor al je pasjes? Ben je op zoek naar extra bescherming, dan hebben we zelfs RFID portemonnees die je contactloze pasjes ook veilig houden tegen contactloos diefstal.

Houd je leren portemonnees en andere lederwaren lang mooi

Een van de grootste voordelen van lederwaren is dat het van mooi materiaal is gemaakt wat jarenlang mee gaat. Als je een goede leren riem of portemonnee hebt hoef je deze de komende paar jaar niet te vervangen. Het is wel belangrijk dat je de producten goed onderhoud, zo blijft het leer langer mooi en kan je er langer van genieten. Daarom kan je bij POELWEB ook verschillende soorten onderhoudsmiddelen voor leer, rubberen verzorgingsmiddel en andere materialen kopen. Bestel deze tegelijk met je andere producten, zo kan je gelijk weer een paar jaar verder!

Ontdek het assortiment van POELWEB

Bij POELWEB vind je een ruim assortiment aan outdoor kleding, tassen, accessoires en zelfs speelgoed! Wil je naast een riem ook de rest van je outfit bestellen, kijk dan ook eens naar onze andere producten:

Gratis verzending vanaf € 35,00

Bestel jouw gewenste product in onze webshop. Wij zorgen voor verzending van jouw pakket binnen 3 werkdagen. Bovendien heb je bij ons 14 dagen retourrecht. Bij een bestelling van minimaal € 35,00 betaal je geen verzendkosten. Ontdek ons volledige assortiment aan outdoor producten in onze webshop en bestel jouw gewenste item.