eelproces van een kind. De speelgoedproducten van Dantoy helpen dit proces volledig te stimuleren. Het assortiment aan Dantoy speelgoed is zeer divers. Hierdoor vind je dus gegarandeerd het ideale speelgoed voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje. Wacht niet langer en bestel nu je Dantoy speelgoed bij POELWEB.

Dantoy heeft kwalitatief speelgoed

Dantoy is een Deense speelgoedfabrikant. Vandaag de dag spelen kinderen in meer dan 50 verschillende landen met het kwalitatieve speelgoed van dit merk. Dantoy ontwerpt en produceert immers al ruim 55 jaar veilig en stimulerend speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw kind. Niet voor niets is het Dantoy speelgoed bij veel kinderdagverblijven en peuterspeelzalen te vinden. Daarnaast streeft dit merk naar veilig en kwalitatief speelgoed. Hierdoor zijn alle producten voorzien van verschillende kwaliteitslabels en markeringen. Deze labels hebben strenge eisen met betrekking tot het productieproces, maar vooral de veiligheid. Met het speelgoed van Dantoy is je kind dus in staat om op een veilige manier te spelen en plezier te maken.

Met Dantoy zijn kinderen expert in spelen

Spelen is belangrijk voor een kind, omdat er tijdens het spelen veel dingen worden geleerd. Zo draagt spelen bij aan het ontwikkelen en stimuleren van de zintuigen, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden. Doordat dit allemaal spelenderwijs gebeurt ondergaat het kind deze ontwikkeling vaak onbewust. Een kind heeft een enorme fantasie en verbeeldingskracht, waardoor er voor een kind achter een simpel speeltje een hele wereld kan schuilgaan. Bij de Dantoy ‘pretend play’ collectie ligt de focus op minimalisme. Wanneer een kind met relatief simplistisch speelgoed speelt, krijgt de fantasie van het kind de ruimte om vrij te spelen. Dit is zeer goed voor de ontwikkeling van de creativiteit van een kind.

Maak kennis met de natuur door Dantoy Green Bean

Laat jouw kind kennis maken met de wonderen van de natuur dankzij Dantoy Green Bean. Deze collectie bestaat uit verschillende soorten buitenspeelgoed. Hiermee kan jouw kind op een speelse manier kennis maken met de schoonheid van de natuur. Door het buitenspeelgoed te gebruiken, wordt het door Dantoy aangemoedigd om er vaker met het gezin op uit te gaan. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld de speeltuin, het bos of het strand. Het buitenspeelgoed is gemaakt van de sterkste materialen, waardoor het geschikt is voor gebruik op diverse locaties. Bovendien is de Dantoy Green Bean collectie altijd gemaakt van gerecyclede materialen. Het bedrijf gebruikt het rest materiaal dat voorhanden is. Hierdoor maakt Dantoy geen gebruik van massaproductie en heeft ieder product een andere kleur. Jouw kind zal met het Dantoy buitenspeelgoed zeker weten genieten van echt vakmanschap!

Milieuvriendelijk speelgoed van Dantoy

Om ook toekomstige generaties verantwoord te kunnen laten spelen met het speelgoed van Dantoy draagt het bedrijf haar steentje bij aan het milieu. Dantoy heeft de productieprocessen namelijk helemaal omgegooid, zodat deze milieuvriendelijk zijn. Bij de nieuwe, milieuvriendelijke productieprocessen wordt het verbruik van energie, grondstoffen en water zoveel mogelijk beperkt. De nieuwe collecties Dantoy speelgoed worden altijd gemaakt van 100% gerecycled bio-plastic. Hierbij is de CO2 uitstoot bij het vervaardigen van het speelgoed aanzienlijk gereduceerd. Het bioplastic speelgoed is dus een duurzame en verantwoorde aankoop.

Dantoy speelgoed kopen bij POELWEB

Al je Dantoy speelgoed koop je gemakkelijk en vertrouwd bij POELWEB. Bestel je voor minimaal € 35,00 dan betaal je zelfs geen verzendkosten. Als het product bij ons op voorraad is, zorgen wij voor verzending van jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Hierdoor kan jouw kind zo snel mogelijk weer verder spelen. Daarnaast kun je bij ons veilig online betalen en heb je tot 14 dagen recht op retour. Wil je meer weten over Dantoy? Neem dan snel contact op met onze deskundige klantenservice.