Kinderen hebben een enorme fantasie waar wij volwassenen soms alleen nog maar van kunnen dromen. Deze fantasie is leidend in het speelproces van een kind. De speelgoedproducten van Dantoy helpen dit proces te stimuleren. Het assortiment Dantoy speelgoed is zeer divers, je vindt dus gegarandeerd het ideale speelgoed voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje. Wacht niet langer en bestel nu je Dantoy speelgoed bij Poelweb!

39 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Dantoy: kwalitatief speelgoed van Deense oorsprong

Dantoy is een Deense speelgoedfabrikant. In meer dan 50 verschillende landen spelen kinderen met het kwalitatieve speelgoed van Dantoy. Het bedrijf ontwerpt en produceert al ruim 55 jaar veilig en stimulerend speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw kind. Dit maakt dat Dantoy speelgoed bij veel kinderdagverblijven en peuterspeelzalen te vinden is in de landen waar Dantoy levert. De fabrikant streeft naar veilige en kwalitatief speelgoed en de producten zijn dan ook voorzien van verschillende kwaliteitslabels en markeringen. Deze labels hebben strenge eisen met betrekking tot productieproces, maar vooral veiligheid. Met het speelgoed van Dantoy is je kind in staat om op een veilige manier te spelen en plezier te maken.

Dantoy: kinderen zijn experts in spelen

Spelen is belangrijk voor een kind, omdat er tijdens het spelen (onbewust) veel dingen worden geleerd. Zo draagt spelen bij aan het ontwikkelingen en stimuleren van de zintuigen, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden. Doordat dit allemaal spelenderwijs gebeurt, ondergaat het kind deze ontwikkeling vaak onbewust. Een kind heeft een enorme fantasie en verbeeldingskracht, waardoor er voor een kind achter een simpel speeltje een hele wereld kan schuilgaan. Bij de Dantoy ‘pretend play’ collectie ligt de focus op minimalisme. Wanneer een kind met relatief simplistisch speelgoed speelt, krijgt de fantasie van het kind de ruimte om vrij te spelen. Dit is zeer goed voor de ontwikkeling van de creativiteit van een kind.

Milieuvriendelijk speelgoed van Dantoy bij Poelweb

Om ook toekomstige generaties verantwoord te kunnen laten spelen met het speelgoed van Dantoy draagt het bedrijf haar steentje bij aan het milieu. Dantoy heeft de productieprocessen namelijk helemaal omgegooid, zodat deze milieuvriendelijk zijn. Bij de nieuwe, milieuvriendelijke productieprocessen wordt het verbruik van energie, grondstoffen en water zoveel mogelijk beperkt. De nieuwe collecties Dantoy speelgoed worden gemaakt van 100% gerecycled bio-plastic, hierbij wordt de CO2 uitstoot bij het vervaardigen van het speelgoed aanzienlijk wordt gereduceerd. Een Dantoy speelgoedstuk is dus een duurzaam verantwoorde aankoop.

Dantoy speelgoed online bestellen op Poelweb.nl

Al je Dantoy speelgoed koop je gemakkelijk en vertrouwd bij Poelweb. Bestel je voor meer dan €35,- dan betaal je geen verzendkosten. Bestel je voor 15:00 uur? Dan heb je jouw Dantoy speelgoed binnen 1 werkdag al in huis. Je kunt bij ons veilig online betalen en hebt tot 14 dagen recht op retour. Meer weten? Neem contact op.