Kinderen hebben een fantastische fantasie waar wij volwassenen soms alleen nog maar van kunnen dromen. Deze fantasie is leidend in het speelproces van een kind. De speelgoedproducten van Dantoy helpen dit proces te stimuleren. Het assortiment Dantoy speelgoed is zeer divers, je vindt dus gegarandeerd het ideale speelgoed voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje. Wacht niet langer en bestel nu je Dantoy speelgoed bij Poelweb!

38 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Dantoy: kwalitatief speelgoed van Deense oorsprong

Dantoy is een Deense speelgoedfabrikant, welke speelgoed levert aan zo’n 50 landen. De fabrikant streeft naar veilige en kwalitatief speelgoed en de producten zijn dan ook voorzien van verschillende kwaliteitslabels en markeringen. Deze labels hebben strenge eisen met betrekking tot productieproces, maar vooral veiligheid. De focus van het bedrijf ligt dan ook op veilig kinderspeelgoed maken.Dantoy speelgoed is er zoveel voor binnen als voor buiten en voor verschillende leeftijdscategorieën.

Dantoy: de beste experts in spelen zijn kinderen

Spelen is belangrijk voor een kind, omdat deze tijdens het spelen veel dingen leert. Bovendien helpt spelen bij het ontwikkelen en de stimulering van zintuigen, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden. Daarnaast heeft een kind een enorme fantasie en verbeeldingskracht, hierdoor kan er achter een simpel speeltje voor een kind een hele wereld schuilgaan. Bij de Dantoy ‘pretend play’ collectie ligt de focus op minimalisme. Wanneer een kind met relatief simplistisch speelgoed speelt, krijgt de fantasie van het kind de ruimte om vrij te spelen. Dit is tevens zeer goed voor de creativiteit van jouw kind.

Milieuvriendelijk speelgoed van Dantoy bij Poelweb

Dantoy draagt haar steentje bij als het gaat om milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft milieuvriendelijke productieprocessen ingevoerd, waarbij het verbruik van energie, water en grondstoffen wordt gereduceerd. Bovendien worden de nieuwe collectie speelgoed van Dantoy gemaakt van gerecycled bio-plastic, waardoor de CO2 uitstoot bij het vervaardigen van het speelgoed aanzienlijk wordt gereduceerd. Een stuk speelgoed van Dantoy is dus een verantwoorde aankoop.

Milieuverantwoordelijk speelgoed kopen bij Poelweb

De Dantoy speelgoed collectie bevat ook veel houten speelgoed. Veel van de houten speeltjes van Poelweb maken deel uit van de ‘Plant-a-tree' actie, hierbij wordt een boom gepland de elk verkocht betreffend product.

Dantoy speelgoed online bestellen op Poelweb.nl

Al je Dantoy speelgoed koop je gemakkelijk online bij Poelweb. Bestel je voor 15:00 uur? Dan heb je de bestelling binnen 1 werkdag in huis. Je kunt bij ons veilig online betalen en hebt tot 14 dagen recht op retour. Meer weten? Neem contact op.