Waarom tuinklompen kopen?

Klompen staan niet meteen bekend als het meest hippe schoeisel. Maar maakt dat wat uit als je in de tuin aan het werk bent? Tuinklompen zijn namelijk het ideale schoeisel voor in de tuin. Zo zitten ze erg comfortabel en bieden ze de juiste steun voor je voeten. Daarnaast zijn ze heel erg licht, waardoor je er eenvoudig mee beweegt. Ook zijn ze waterdicht en gemakkelijk schoon te maken.

Bovendien is het handig dat je ze zo aan en uit trekt. Daarom zijn tuinklompen ook ideaal voor als je even kort naar buiten moet, bijvoorbeeld om de container bij de weg te zetten of de brievenbus te legen.

Soorten tuinklompen

Bij POELWEB verkopen we tuinklompen van EVA kunststof, SEBS (= PVC zonder weekmakers), natuurrubber en van EVA kunststof. De tuinklompen zijn comfortabel, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken.

Tuinklompen voor jong en oud

Tuinklompen zijn ideaal schoeisel voor jong en oud. Naast dames- en herenklompen hebben wij daarom ook een groot assortiment tuinklompen voor kinderen. Ons assortiment bevat klompen van de maten 24 tot 48. Daarmee is er dus een geschikte tuinklomp voor iedereen.

Tuinklompen van de beste merken

In ons assortiment vind je alleen tuinklompen van de beste merken. Zo weet je zeker dat je altijd kwaliteit in huis haalt. Een aantal voorbeelden:

  • Natulive. De tuinklompen van Natulive zijn erg comfortabel en verkrijgbaar in allerlei verschillende leuke kleuren. Koop je nu een paar klompen van Natulive, dan heb je er jarenlang profijt van.
  • XQ. De rubberen tuinklompen van XQ zijn een goede keus voor zowel heren, dames als kinderen.
  • Rouchette. Rouchette is een Frans merk waarvan wij een aantal praktische en comfortabele tuinklompen en tuinlaarzen hebben.
  • Gevavi. Gevavi is gespecialiseerd in allerlei (veiligheids)schoeisel, waaronder tuinklompen.

Jouw tuinklompen binnen één werkdag in huis

Zijn de door jou bestelde tuinklompen op voorraad en bestel je deze voor 15:00 uur, dan verzenden wij het dezelfde dag! Vanaf € 30,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bekijk nu het assortiment en bestel je favoriete klompen.