Werk jij graag in de tuin, of ben je veel buiten? Dan is een mooi paar dames tuinklompen een ideale schoenkeuze. Klompen zijn functioneel, comfortabel en ze gaan ook nog een lang mee. Een klomp lijkt misschien wat ouderwets, maar tegenwoordig zijn tuinklompen verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Bekijk het aanbod van PoelWeb Speelgoed & Outdoor en vind jouw nieuwe tuinklompen of tuinschoenen voor dames in ons uitgebreide assortiment!

22 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Een praktisch paar damesklompen voor in de tuin

Werk je graag in de tuin of breng je buiten veel tijd door, dan zijn tuinklompen of tuinschoenen een ideale schoenkeuze. Als je graag in de tuin aan de slag bent is het belangrijk dat je lekker loopt en dat je voeten droog en schoon blijven. Met het juiste paar tuinklompen is dat geen probleem! Bovendien doe je een paar tuinklompen zo aan en uit, geen gedoe met veters of ritsen. Het zijn de perfecte schoenen om gemakkelijk aan en uit te krijgen. Daarom zijn tuinklompen super praktisch om te hebben wanneer je veel naar binnen en buiten loopt.

Vind jouw juiste paar damesklompen

De Natulive tuinklompen of de Rouchette tuinklompen voor dames zijn de ideale klompen voor iedere tuinier. Deze rubberen klompen zijn lichtgewicht, comfortabel en makkelijk schoon te houden. Dankzij het wisselbare voetbed weet je zeker dat ze altijd prettig zullen zitten. Deze damesklompen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

De beste outdoor schoenen voor dames bij PoelWeb

Zijn klompen toch net niet wat je zoekt, maar wil je wel graag een nieuw paar schoenen? Bekijk dan ook de andere damesschoenen in onze webshop, wij hebben een ruim assortiment aan schoenen voor iedere gelegenheid. Neem eens een kijkje bij de volgende categorieën om te vinden wat je zoekt.

Jouw damesklompen morgen in huis met PoelWeb

Bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed hebben we niet alleen een groot aanbod aan verschillende soorten tuinklompen voor dames, wanneer je bij ons bestelt heb je nog veel meer voordelen. Doe je jouw bestelling voor 15:00 uur, en zijn de door jou bestelde producten op voorraad, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis! Wanneer je een bestelling van minimaal € 25,00 plaatst, betaal je geen verzendkosten. Dus sla nu je slag en bestel jouw favoriete tuinklompen voor dames op PoelWeb Outdoor & Speelgoed!